I rocznica

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
minal wlasnie pierwszy rok mojego czlonkostwa w klubie jak i pierwszy rok posiadania Ladnej, podsumowujac jestem bardzo z tego roku zadowolony, oby tak dalej i jeszcze lepiej

witam

Mi roczek w klubie minie 25/06/2004. Trzeba jakiegoś torta załatwić i dobrze to opić przy jakimś grilu.

no i roczek stuknął..............

No Panowie, mozna by rzec, ze "macie jeszcze olej od Ladzianki pod nosem!"

Jasiu
8 lat, a w klubie od poczatku
P.S.
Kto sie jeszcze ostal z zalozycieli?

jak to kto? znakomia większość Rady m/n

ja mam krótszy staż. dołaczyłem do klubu w kwietniu 2002, tuż po zlocie w Mirowie.

Nie byłem w Mirowie, ale uczestniczylem w zakładaniu klubu

Ładą jeżdże od lipca 1988 roku, od 1997 jako kierowca i właściciel

I ja

Cytat:
2004-06-25 10:52:01, Janusz-Mendrala pisze:

Kto sie jeszcze ostal z zalozycieli?

no wiesz co...... takie pytania.... bylo tyle nie pic.....

Hoho to kiedy zakladaliscie klub ja dopiero sie dowiadywalem, ze istnieje cos takiego jak Lada

No to jeszcze ja ... w klubie od .... początku ... I zlot w Mirowie zaliczony...

Gratuluję "pierwszakom"

Pozdrawiam

Niemniej paru kolegow ze zlotu zalozycielskiego gdzies wcielo

np. PrzemorDOHC - chyba Ale on sprzedal ładkę (błękitna 2107). Kto tam jeszcze był?

wystarczy loooknac na fotki

W pracy bylem - czasu nie miałem

hehe, Leszek od 1988 jezdzi Lada, a ja w 88 mialem 5 lat i smigalem trojkolowcem Lada jest ponadczasowa

Cytat:
2004-06-25 17:12:09, 83matys pisze:
hehe, Leszek od 1988 jezdzi Lada, a ja w 88 mialem 5 lat i smigalem trojkolowcem Lada jest ponadczasowa

No bez przesady Przecież napisałem, ze odpiero od 1997 jako kierowca, bo w 88 to ja miałem 7 lat i poznałem Ładę miesiąc przed pójściem do 1 klasy

O kochany , hehe no to byles gosc Z tego co wiem miec Lade w 1988 to bylo cos Moja Mama mi ostatnio opowiadala jak byla w Stanach w 87 i pokazywala znajomej Amerykance zdjecie
swiezo kupionefo maluszka, ktore moj Tata wysyal jej w liscie. W domu panowala radosc bo to byl nowy samochodzik. Ta Amerykanka zrobila ogroooomne oczy jak moja Mama z duma powiedziala jej ze to nasze nowe autko rodzinne Dla nich taki maluszek to byl ... maly i brzydki ? A Mama byla przeszczesliwa W tamtych czasach wozic sie Lada ? No, no prestiz Panie, prestiz !! Niczym karta na wczasy w Bulgarii

Heh... W klubie na motonews od 2002 12 13,na nethicie od grudnia 2001/stycznia 2002 (nie pamietam juz teraz:o) ) w LKP ogolnie- od poczatku..Mirów- liste obecnosci podpisalem, fakt potwierdzaja zdjecia Jaki ja wtedy muody bylem
Fakt, troszke nam sie szeregi krusza, ale i nowych przybywa

Dzis mi roczek minal, od kiedy jestem w klubie , przez tez czas poznalem wielu fajnych ludzi, wiele sie dowiedzialem i oby tak dalej. Jestem naprawde zadowolony ze tu trafilem przez przypadek, a wlasciwie przez gogle .
Pozdrawiam wszystkich.

Mnie tez ostatnio stuknal roczek w klubie i roczek z Ladzianka. Baaaaaaaaardzo sie ciesze ze tu trafilem