Intrukcja napraw

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie w internecie moge znałeźć jakąś stronke żeby ściągnąć instrukcje napraw do ładnej oprócz ossowskiego bo tą już mam.

bardzo ciezko jest cos takiego znaleźć,kiedys szukałem i niestety znalazłem tylko ossowskiego.masz twardy orzech do zgryzienia.
POZDRO BY KAMIL

To jest naprawde ciezko znalezc ewentualnie na RUskich stronkach, gorzej jak nie znasz rosyjskiego!

a wiec 3mam kciuki i jesli uda Cisie zrobic ten wyczyn to jak mozesz to daj jakies namiary na to.z góry dzieki.
POZDRO BY KAMIL

[ wiadomość edytowana przez: djkamil23 dnia 2005-02-05 14:28:41 ]

ja posiadam instrukcje obsługi(taka jak daja przy zakupie samochodu) wersje elektroniczna do 2107 w pdf lub poszczególnych skanach

[ wiadomość edytowana przez: krzychuk dnia 2005-02-20 23:22:02 ]

Cytat:

ja posiadam instrukcje obsługi(taka jak daja przy zakupie samochodu) wersje elektroniczna do 2107 w pdf lub poszczególnych skanach

a czy mozesz ja udostepnic innym ???

no jasne po to ja stworzyłem tylko ze nie wiem jak to zrobić bo jestem tu nowy a plik pdf ma 33Mb.Podajcie jak to zamontowac i gdzie i no problem.Mam jeszcze katalog czesci tylko chwilowo nie mam czasu go zeskanowac

[ wiadomość edytowana przez: krzychuk dnia 2005-02-21 19:43:51 ]

wiesz mozesz mi przeslac na maila (w profilu ) bo ftp nie dziala

a tymczasowo mozesz wrzucic na konto mailowe

clublada@o2.pl haslo lada

A docelowo nabyc chce ksiazke od Adasia !!!

[ wiadomość edytowana przez: Michal_Krakow dnia 2005-02-21 23:44:59 ]

Cytat:
2005-02-21 23:35:09, Michal_Krakow pisze:
wiesz mozesz mi przeslac na maila (w profilu ) bo ftp nie dziala a tymczasowo mozesz wrzucic na konto mailowe clublada@o2.pl haslo lada A docelowo nabyc chce ksiazke od Adasia !!! [ wiadomość edytowana przez: Michal_Krakow dnia 2005-02-21 23:44:59 ]

hehe Widze, że konto, które założyłem ładnie funkcjonuje i się rozpowszechnia

Cytat:
hehe Widze, że konto, które założyłem ładnie funkcjonuje i się rozpowszechnia

Z racji ze FTP nie dziala pozwolilem sobie zareklamowac to konto

Chyba nie masz za zle Po to jest hi hi Tylko nie pamietalem kto zalorzyl teraz wiem !!!

Pomocne jest i tyle do przekazania np instrukcji napraw!!!

Ja mogę dołożyć instrukcje obsługi do Samarki! Tylko muszę załatwić zeskanowanie

Ok instrukcja do ład 2107 jest juz na koncie pocztowym clublada@o2.pl . A w nastepnym tygodniu zaczne skanowac katalog czesci.
Pozdrawiam

Mam małe pytanko jak mozna sie dostac na te konto i przejzec tą instrukcje??

Cytat:
2005-02-22 22:35:00, Michal_Krakow pisze:
Z racji ze FTP nie dziala pozwolilem sobie zareklamowac to konto Chyba nie masz za zle Po to jest hi hi Tylko nie pamietalem kto zalorzyl teraz wiem !!! Pomocne jest i tyle do przekazania np instrukcji napraw!!!

Wprost przeciwnie
Chociaż na początku nie przewidywałem, że tylko ono zostanie bo założyłem je tylko dlatego, że nie miałem gdzie nagrać swojej wersji legend prl z ładami, potem doszły inne No ale powinieneś się domyśleć, po babeczkach z CKM'u że to ja
Nie wiem, czy niedługo nie trzeba będzie następnego założyć

ludzie skont wźoć tą instrukcie do lady powiedzcie mi jak kto może to niech prześle domniemarcin2107@wp.pl

Cześć

Znalazłem w necie coś takiego może Ci sie przyda http://www.trooll.piwko.pl/blank.htm

Powodzonka

700. Łada 21072 - sam naprawiam - J. Jeznacki, T. Kołodziejak (j. pol), WKŁ W-wa 1988, 100 str A4

czy ma ktoś taką książke jeśli ta to czy moż ja udostępnic w formie komputerowej

Cytat:
2005-05-07 11:38:29, Krzychu85 pisze:
700. Łada 21072 - sam naprawiam - J. Jeznacki, T. Kołodziejak (j. pol), WKŁ W-wa 1988, 100 str A4 czy ma ktoś taką książke jeśli ta to czy moż ja udostępnic w formie komputerowej

mogę ci ją wysłac do domu bo mam dwie takie i mi nie potrzebna

podaj swoje namiary na priva to ci wyśle pocztą

Instrukcja obsługi jest dostepna na koncie pocztowym clubłada@o2.pl. login i hasło jest to samo :"clublada".niedługo postaram sie tam wrzucic katalog czesci

moge niedlugo dolaczyc sie z instrukacja do Łady 2106