Sposób na lampy?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak najprościej i najefektowniej przyciemnić tylne lampy w kombiaku?

Zobacz u mnie w profilu .. ja mam 3D , ale robiłem to folią ... poleciało przy tym pare ... #%$^%$@#% ... jednak zakończylem prace i efekt ...nienajgorszy

muszę powiedzieć żę całkiem nieżle gratuluję

A dziękuje ... jednak mam nadzieje ze folia sie nie zniszczy szybko Bo naklejanie tego jest troshku .... wkur .. znaczy denerwujące

ja też mam folią

jest spray co przepuszcza lepiej wiązke światła, ja takim pomalaowalem i efekt jak na zdjeciu

Czarno to widzę

co ty ładnie wszystko swieci i nie zmiania barw swiatła, jak na razie mialem sporo kontroli i nigdy sie nie doczepili niebiescy

wieczorem jakos tak to wyglada

Cytat:
2005-04-08 10:56:31, 0rzeL pisze:
ja też mam folią

Właśnie taki lampy jak Ty masz 0rzeL mi się podobają. Takie... czerwone To malowałeś takim specjalnym sprayem, czy to folia?

ladne te czerwone te mi sie podobaja

cale pomalowane nie podobaja mi sie wcale -jak malowac to tylko kierunek

ja mam górną połowe lamp sprayem , foto w profilu

to w końcu więcej światła przepuszcza folia czy spray? bo juz nie wiem, a jak ze swiatłem cofania skutecznie świeci?? nie mogę sięzdecydować czy całę zrobić na czarno czy tylko góra? mam srebrnego mk5 5d

ManiaQ maluj tylko kierunek tak jak ma Sas w profilu-zerknij sobie.
To jedyne dobre rozwiazanie....
Folia czy spray...????
Wszystko jedno_i za to i za to jak sie upra to narobia problemów
Z folia wiecej pracy jak chcesz zrobic porzadnie bo wszystkie wytłoczone napisy musisz wyrównac bo powietrze sie zbierze no i bez nagrzewnicy lub dobrej suszarki nie dasz rady

Cytat:
2005-04-10 15:56:11, ManiaQ pisze:
to w końcu więcej światła przepuszcza folia czy spray? bo juz nie wiem, a jak ze swiatłem cofania skutecznie świeci?? nie mogę sięzdecydować czy całę zrobić na czarno czy tylko góra? mam srebrnego mk5 5d

Folia wszystko ładnie przepuszcza ... przynajmniej ta co ja ją mam ... foto w profilu .. ale i spray też niema sie co bać .. jednak jak już ktoś zauważył .. "blue system" może sie do wszystkiego przyczepić

slyszalem opinie ze przy nieatestowanych oklejeniach i malowaniach w razie gdy ktos najedzie na tyl auta (z takimi lampami) jest calkowicie nie winny czyli podsumowujac : malujesz lampy i ktos wjezdza ci w dupe (nawet ze swojej winy) TY JESTES WINY

PS info nie sprawdzane, zrodlo - dosc dobre

Obawiam się że atest nie atest, masz rację, mogą się tym bronić że masz przyciemnione.

Pomaluj sobie najpierw kolorem lampy jakim chcesz ja mam np. czerwonym a potem pryśnij lakierem bezbarwnym zeby maiły połysk. Nie ma lepszego efektu. Ja tak mam u siebie patrz w profilu jak chcesz prześle lepsze fotki.