MotoNews.pl

Skrzyna biegów 3miasto - help

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam skrzyni biegow, pekla mi obudowa, szlak by to trafil, wiec moze ktos powie mi gdzie najlepiej po to cos pojechac, oczywiscie propozycje z 3miasta TYLKO.
Ze skrzyni cieknie jak ze swini, qerwa
I pytanka:
Czy skrzyni byl tylko jeden typ czy moze wiecej
Czy kazda skrzynia bedzie pasowac do plusa

Moze ktos by ze mna sie udal na szrot i pomogl wybrac, zebym przypadkiem nie kupil jakiegos gowna
Wszelka pomoc mile widziana

skora, nie pomoge ci, bo sie na tym po prostu nie znam, ale powiem tylko tyle, ze jak wszystko bedziesz mial pod gorke to laduj sie do czyjegos samochodu i pierdol skrzynie i przyjedz na zlot roznicowy o ile zamierzasz na niego przyjechac. a skrzynia... chuj z nia. kiedys sie zrobi.

do plusa bedzie pasowac kazda skrzynia z poldka.ale najlepiej poszukaj od MR 93 wzwyz,miale zmienione minimalnie przelozenia 3 i 4 biegu.

u mnie jezdzi teraz skrzynka z 89r i jakos nie czuc wielkiej roznicy,tylko szumi jak cholera,ale to ze starosci

Cytat:
2005-04-26 21:19:28, Skora pisze:
Szukam skrzyni biegow, pekla mi obudowa, szlak by to trafil, wiec moze ktos powie mi gdzie najlepiej po to cos pojechac, oczywiscie propozycje z 3miasta TYLKO. Ze skrzyni cieknie jak ze swini, qerwa I pytanka: Czy skrzyni byl tylko jeden typ czy moze wiecej Czy kazda skrzynia bedzie pasowac do plusa Moze ktos by ze mna sie udal na szrot i pomogl wybrac, zebym przypadkiem nie kupil jakiegos gowna Wszelka pomoc mile widziana

Typy skrzyni masz rozpisane w WW w 2arkuszu tabel Mrożka...
skrótem:
-skrzynie po 93roku
-skrzynie przed 93

do plusa da się założyć każdą ze skośnym drążkiem (nawet 4'ke ) oprócz skrzyni z 1,4 w której trzeba by było wymienić obudowę i wałek... co w wypadku twojej trzaśnietej obudowy nie wchodzi w grę...

a co do miejsc kupna.... w busie nie ma ?? ew. Uczniowska, albo jesio lepiej przed mostem siennickim (koło JOKERA) na tym szrocie najbliżej serwisu amerykańców.... jak ci zależy na gwarancji to albo w sklepie na Białej - miali jakąś po regeneracji, albo na szrocie na toruńskiej (zwykle dają gwarancję)

Jutro zaczynam wedrowke od czerwonego busa, a jak nie bedzie mial to na szroty

ewentualnie jeszcze może anonse
jak bedzie trzeba gdzieś jechać dryndaj-popołudniu jestem dostępny

na torunskiej sa 3poldki w tym jedna karetka ze skrzynia...na siennickiej 4poldki...na siennickiej sa 3szroty..wejdz na srodkowy,...tam gdzie wulkanizacja...na srodku placu...trzeba kawalek przejsc stoi rozbity Atu...wiec silnik i skrzynia jest...powodzenia w szukaniu....
pozdrawiam Chris

polecam na torunskiej, nie polecam przy moscie sennickim