HELP!!! Rover 214 seria 200

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Help, help, help!!! Ktokolwiek wie, gdzie w Roverze 200 jest włacznik do podgrzewania fotelii please piszcie!!! Kupilam sobie samochodzik, wiem ze fotele są podgrzewane (widac kable), ale nie moge dojsc do tego, gdzie sie włacza tą opcje!!!??? Moze chociaz ktos dysponuje ksiązką obsługi do tego modelu? Z gory dziekuje wszystkim za pomoc...

to ze sa kable to niekoniecznie oznaczac ze fotele musza byc podgrzewane...

Generalnie kupowalam go niby z tą opcją (podgrzewanych foteli), ale nie zapytalam wtedy o to, a teraz nie wiem gdzie moze byc ten włącznik...

jesli tak to powinno byc gdzies na desce. To ze sa kabelki nie oznacza ze musisz miec. Robili tak, ze kable prowadzili w kazdym egzemplarzu, a jesli ktos zamawial podgrzewanie to zakladali tylko wlacznik i koniec.

hmmm...no to teraz juz jestem totalnie zdezorientowana hehe....ja na desce nic takiego nie widze....(no chyba ze jestem slepa hihi...)!

wiesz nie napisalem tego na przykladzie rovera. Mowie ogolnie, slyszalem ze tak robiono w roznych markach... Poszukaj w intenecie, moze gdzies znajdziesz zeskanowana instrukcje obslugi

Hallo,tak jak juz Koledzy zauwazyli,jezeli na desce rozdzielczej nie ma zadnych wlacznikow podgzewanych foteli , to one nie istnieja.Od wielu lat rozne Firmy samochodowe stosuja pirotechniczne wyzwalacze pasow bezpieczenstwa.W razie wypadku , musi byc podana energia elektryczna do dolnej klamry pasa bezpieczenstwa , to znaczy , musi tamtedy poplynac prad.wW przeciwnym razie cala pirotechnika nie bedzie dzialala.Przetestowalem w Internecie Modell Rovera o ktorym Ty piszesz i nie wyglada mi na to , zeby ta Fira stosowala w tym Modelu podgrzewane siedzenia.Dodac jeszcze trzeba , ze za ten komfort trzeba bylo swego czasu zaplacic ponad 800 niemieckich marek , i jak ktos juz myslal o czyms takim , to w pierwszej kolejnosci zamawial klimatyzacje. Ale jak juz napisalem , ta opca raczej nie wystepowala w tym modelu , poza jednostkami silnikowymi o mocach przekraczajacych 150 koni mechanicznych. Powodzenia w poszukiwaniach - Adalbert