Maluch świątka na sprzedaż??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oferta na allegro....
kutfa nieźle sobie ceni, ale ta skrzynia 5 biegowa kłowa mnie ciekawi....

kłówka to by sie na kjsie moment rozpadła

Na pierwszej fotce ma zajebisty negatyw ten maluch.
No i w opisie jest ze zazwyczaj przyjezdzal pierwszy, a ktos z forum pisal kiedys ze raczej konce zamiatal

Cytat:
2005-04-20 22:49:35, bart322 pisze:
ktos z forum pisal kiedys ze raczej konce zamiatal

no raczej, przeciez on jezdzic nie umie

Może się Świątek wkurwił że jego wydumka i tak nie ma startu do seryjnego 1,1 w bobku

w ogole co to za farmazon ze mozna tym jezdzic na B1? z tego co ja wiem to liczy sie waga katalogowa danego pojazdu a nie to ile ktos z niego wyjebal bo tym sposobem to mozna niezle maszyny smierci na B1 robic... chyba ze jakims walem zarejestrowany na SAM`a...

"prawie zawsze przyjeżdżał jako pierwszy na metę" nie no bo sie posikam bo to raz go serie robily jak chcialy

bo to jest widziecie panocki, potęga reklamy

Jop, dobra reklama nie jest zła - ta ściema fachowo zwie się marketing

moze ma wbite w dowod inna mase niz 600KG...
jak ktos ma znajomosci..i rzeczywiscie odchudzil bobka na maxa...i jeszcze wbil ze tylko 2 osobowy...to czemu nie??
nieraz polskie prawo daje takie wielkie "czarne dziury" prawne

bodajze na marcowym minimaxie byl mlody swiatek i mowil ze sprzedaje malana bo jest dla niego nierozwojowy i zbyt awaryjny i ze tatus kupuje/buduje mu teraz cienikiego i tym bedzie walczyl koles jest niezly kozak fajnie ze bedzie cieniasem popierdalal, ja juz sie boje

Widzisz zlotar a w ogloszeniu napisane jest bezawaryjny. mnie to sie w ogole nie podoba tylko wydech ciekawy.

sam mlody swiatek ze jego patent na szortszift sie sypie i patent na przeguby z CC1100 rozpindrala skrzynie co chwila. tez bym na jego miejscu sprzedal, ale nie za te pieniadze, ani to buta nie ma, ani ladne,szybkie. kicha i tyle trabanty go objezdzaja...

og chujnia z grzybnia to auto i na dodatek po dachu (widzialem sam ), upadl na kola i pojechal dalej na bednarach. A mlody swiatek jezdzi w WSMP teraz cc chyba.

Cytat:
2005-04-21 20:39:21, owz pisze:
og chujnia z grzybnia to auto i na dodatek po dachu (widzialem sam ), upadl na kola i pojechal dalej na bednarach. A mlody swiatek jezdzi w WSMP teraz cc chyba.

Też coś słyszałem o karierze Świątka w wyścigach...