Poznajecie tego 126p 900?? na sprzedaz!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam fiata 126p z silnikiem z CC 900. Silnik jest na wtrysku , sprowadzodzony kilka miesięcy temu z włoch. Autko przeszło generalny remont pod koniec 2004 roku. Zostało wymieniony wtedy praktycznie wszystkie blachy m.in. podłoga, błotniki itd... W srodku klatka z rur bez szwowych bardzo rozbudowana wspawana do nadwozia w 8 miejscach według zał. j. Dwa kubły na wzór bimarco expert do tego pasy czteropunktowe sabelt. wszystko to było kupowane nowe we wrześniu 2004r. W srodku zaadoptowane zegary z Łady... Palony z guzika. Główny wyłącznik prądu. Sportowa kierownica z nabą. Przekładnia listwowa. Ręczny hydrauliczny, tarcze z poldka z przodu.. Z przodu sklepany resor i dołożone pióro, tylnie amortyzatory. Z tyłu spreżyna z trucka przecięta na poł i amorki bilstein...Dwa halogeny dalekosiężne. Ogólnie maluch bardzo ładnie sie prezentuje i w bardzo dobrym stanie technicznym. Zapinki Sparco na klapie i masce. Dodatkowo dorzuce mase części m.in drugi silnik w częściach z dokumentami, dwie skrzynie i wiele innych.Kwota którą za niego chce to kropla w morzu w porównaniu z tym co w niego zainwestowałem...

cena: 5000zł do uzgodnienia
telefon: 504262901
imię i nazwisko: Piotr Kawecki

Od siebie moge dodac ze autko warte swojej ceny.

Jakbym miał taki cash to brałbym z miejsca... ale niestety rozpocząłem właśnie remont
Ale fura WYPASIONA!!!!!
Można więcej fotek tego cuda...??

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2005-04-21 09:34:29 ]

Na zywo wyglada jeszcze lepiej

oj... obawiam sie że 5 000 zł za niego nie dostaniesz... choć szkoda go, może lepiej byłoby go sprzedać na części...

Cytat:
2005-04-21 11:05:57, gumbas5 pisze:
oj... obawiam sie że 5 000 zł za niego nie dostaniesz... choć szkoda go, może lepiej byłoby go sprzedać na części...

Rozumiem że chyba zdajesz sobie sprawę z tego ile kosztują części jakie ma to autko. Silnik, wszystko co do niego potrzebne, zawias, koła, klatka, kubły, pasy, custom deska
Pozatym wszystko jest wykonane ładnie, a nie jak większość rajdówek, tylko żeby jechać (nikogo nie obrażając) Sam silnik z osprzętem i założeniem itp. wyjdzie Cie koło 3tys. reszta nie jest warta 2tys Jak dla mnie cena jest dobra, może takiej kasy kolega nie dostanie, bo wiadomo wszyscy chcieliby wszystko za darmo
...sie rozpisałem...

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2005-04-21 11:12:54 ]

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2005-04-21 11:13:47 ]

panowie, ta część forum nie jest przeznaczona do dyskusji!!