Kisztan się rozmnożył

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zawiadamiam, że nasz kolega Paweł (Kisztan) z Łańcuta czekał, czekał... i dziś nad ranem ok 4:30 się doczekał ślicznego potomka płci męskiej i wagi coś ponad 4 kg.
Serdecznie koledze gratuluję!
Życzyłbym jeszcze dalszych takich sukcesów - ale Kisztan ma już parkę dzieci. Córkę już widzieliście w roli głównej na fotach z podkarpackiego NSZZ (Nasz Szybki Zimowy Zlot).
Wniskuję, że teraz nastąpi przez jakis czas absencja Kisztana na klubowym forum - zrozumiałe, wybaczamy.

--
Wiesiek (Maestro)

No chłopaki klubowe się rozszlały...ciekawe co na to dziwczyny klubowe...do rrrroboty
Gratulacje dla mamusi i tatusia... a dzidziś nie oczywiście będzie zdrowy.

Gratulacje Pawle. Coby dziecina się zdrowo chowała
AsterixGal a dziewczyny klubowe mają jeszcze czas

[ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2005-03-17 09:02:29 ]

Panowie coto sie dzieje z wami? ja rozumiem ze wiosna idize ale zeby az tak?

Cytat:
2005-03-17 09:02:17, Bartek1112 pisze:
Panowie coto sie dzieje z wami? ja rozumiem ze wiosna idize ale zeby az tak?

Najlepszy sposób na krojenie kasy dla niepracujących/bezrobotnych
Mam takiego sąsiada. 5 dzieci, żona bezrobotna (bo jej się robić nie chce), on bezrobotny (oficjalnie - nieoficjalnie pracuje i to ciężko na czarno). Obiad dla dzieci gratis, mieszkanie gratis + bonusy z opieki społecznej.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2005-03-17 09:09:12 ]

Wielkie gratulacje dla powiększonej rodzinki

Cytat:
ciekawe co na to dziwczyny klubowe...do rrrroboty

Przychylam się do wypowiedzi Kini:Mamy jeszcze czas

Gratulację dla Kologi i dużo zdrowia dla całej rodziny.

Tia. Wiele mówiło "mam jeszcze czas" i co? I nawet szklanki jabcoka na stare lata nie ma im kto podać.

Babka z klasą - Może to oczywiście być nauczycielka tuż przed emeryturą na wycieczce szkolnej ze swymi wychowankami.
Może to być również niepokrojone ciasto koloru żółtego pieczone w foremce i posypywane cukrem pudrem, mała budowla z piasku bez znaczenia strategicznego, mała roślinka polna o podłużnych liściach, śmiesznych baziowatych kwiatach i właściwościach gojących ale najpewniej jest to:
SAMICA ZWIERZĘCIA CZŁOWIEKIEM ZWANEGO, BUDZĄCA W PŁCI PRZECIWNEJ UCZUCIA PODZIWU POŁĄCZONE Z OBAWĄ I CHĘCIĄ POSIADANIA

Dziewica pospolita - roślina krótkotrwała, wymagająca szczególnej pielęgnacji. Chętnie poddaje się flancowaniu. Po przepikowaniu przestaje być dziewicą

Stara panna - roślina długotrwała i pnąca, czepiająca się wszystkiego i wszystkich. Żyje w miejscach odosobnionych nie wiadomo z kim.

Kochanka - roślina kwitnąca pasożytnicza, z gatunku motylkowatych. Z uwagi na duże koszty, w naszych warunkach trudna do hodowli domowej. Rozkwita nocą.

Żona - pożyteczne zwierze domowe, pociągowe, bardzo nerwowe ale wytrwałe. Żywi się odpadkami, w hodowli domowej bardzo opłacalna, przynosi duże korzyści.

Kawaler - ptak przelotny. Dzieci swoje podrzuca innym i wówczas zmienia miejsce pobytu. Jest trudny do uchwycenia w sidła.

Stary kawaler - grzyb jadowity o gorzkim smaku. Żyje przeważnie sam lub w symbiozie z purchawką pospolitą.

Mąż - zwierze domowe z gatunku leniwców. Ze względu na dużą żarłoczność, w warunkach domowych przynosi duże straty. W hodowli nieopłacalny. Pochodzenie - skrzyżowanie trutnia z padalcem.

Rozwódka - należy do owadów występujących w dużych ilościach, zwana w przyrodzie pod nazwą szarańcza. Samiczki pozostawia w spokoju, samców niszczy od korzenia. Czyni szkody w ubraniu - zwłaszcza w kieszeni.

Wdowa - wierzba z gatunku płaczących. Szybko próchniejąca z braku zdrowego korzenia. Nadaje się do przerobu na fujarki.

3 cechy nowoczesnej kobiety:
1. Powinna być przyrodniczką, aby lubiła bez.
2. Powinna być spadochroniarką, aby się dobrze puszczała.
3. Powinna być partyzantką, aby z wisielca zrobić powstańca.

JM

Gratulacje dla całej rodzinki.

nooo nooormalnie czadowo jest!
Na forum co tydzień meldunek o nowym potomku

Życzymy Rodzicom i Dzieciaczkowi Zdrówka, Szczęścia, Kasy i wielu wielu Radości

Gratulacje i Wszystkiego Najlepszego dla rodzinki.
Teraz Paweł będzie miał pomocnika w garażu

Hehe, rodzi sie nowe pokolenie Forumowiczow jeszcze nic nie potrafia powiedziec, napisac, a watki o nich tworza sie regularnie

Szczere gratulacje dla calej rodzinki!!!

Pozdrawiam
Kasia

Witanko i ja rowniez przylaczam sie do gratulacji, oby pociecha byla zdrowa !! pozdr dla rodzicow.

Cytat:
2005-03-17 09:02:11, Kiniusia pisze:
a dziewczyny klubowe mają jeszcze czas

No to jak mają czas to niech się do roboty biorą.
Teraz czekamuy na meldunki od WAS

Cytat:
płci męskiej

Brawo godny nastepca sie pojawil
GRATULACJIE
Musisz go szybko nauczyc pisac i jazda na forum

Gratulacje dla całej coraz większej rodzinki

No to i ja się przyłączę fo gratulacji bo wiem jaka to radość wielka! Życzę szybkiego wyjścia do domciu bo w domu bezpiecznie
No i pij chłopie, pij pij.... he hee Ja chyba za mało zakropiłem i teraz mam za to! Mały nie może wyjść do domu kurcze tyle czasu

Dziś mam okazję, więc wapadłem na chwileczkę na forum.
Dziękuję Wszystkim za życzenia i gratulacje.

Synek jest nprawdę zjefajny.
Urodził sie dokładnie 17 marca 2005r. o 4.50
Ważył 4,02kg i liczył sobie 60cm długości.
Oczywiście przy porodzie byłem
i polecam to doświadczenie wszytkim tatusiom.
Jest naprawdę super.

Problem tylko w tym, że spodziewaliśmy się Marysii,
a tu taka niespodzianka i musimy teraz myśleć nad imieniem dla naszego synka.

Ps.
Po świętach może zapodam jakieś fotki.

Cytat:
i musimy teraz myśleć nad imieniem dla naszego synka

Myśleli, myśleli i wymyślili
Miło mi donieść, że Michał Jan zostanie ochrzczony w najbliższą niedzielę.
Miałem wczoraj okazję zobaczyć bobasa - udał się - niespotykanie spokojne dziecko.
Miałem też okazję popróbować placków na chrzciny - też się udały.

--
Pozdrawiam
Wiesiek (Maestro)

o kurcze to mój się urodził 11 dni wczesniej a dopiero chrzcinki będą 8 maja
Ale obciachowo.....