Odpuście, albowiem nie wiedzą co czynią... :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wszyscy, którzy zabierają się za wymianę skrzyni w RSie

Szczegóły wkrótce. W każdym razie, przede wszystkim podziękowania dla Prezesa IrkaCity za poratowanie mnie in condition critical (i za piękne skonstruowanie paczki ze skrzynką ). Od wczoraj, od 22.00 GaRbuSek uleczony. Przygotuję opis czynności, żeby ewentualni następcy nie zaliczali tylu wpadek przy wymianie, co ja Z drugiej strony, tak się zastanawiam, czego jeszcze w Essim nie wymieniałem...

Wilku ... ja od 7 marca w Essiego wpakowalem 2700,-

To jest studnia bez dna ... a RS to juz w ogole XR3i rzadzi

A tak przy okazji ... kiedy bezdiesz mial neta na stale ?

A przy okazji wymiany skrzyni...dużo jest roboty żeby wymienić synchronizatory?? 3 bieg mi wchodzi ze zgrzytem....

NoSKu... Wiem wiem... A net, no cóż... jak to na prowincji Tak tęsknicie za tyranią?

Arturze, MTX to powalona skrzynia. Pomijając fakt, że (przynajmniej we Wrocku) synchronizatory można kupić tylko z kołami zębatymi 3 i 4 biegu, a to koszt ok. 1000 zł, to jeszcze dużo elementów pasuje się na gorąco. Np łożyska wałka głównego i sprzęgłowego, gniazda łożysk... Kupa roboty. Taniej wyniesię druga skrzynia dobrym stanie. Swojej starej nie proponuję, bo zmielona

o kurza stopa nawet się boję dowiadywać ile kosztuje skrzynia do mnie....chyba trzeba będzie coś kombinować...chyba że to tylko kwestia sprzęgła

Nie wiem czy za tyrania ale za Twoimi postami napewno ... za dlugo juz ten Twoj celibat trwa. Duza czesc ludzi na forum to tylko legendy o Tobie slyszala

Stan na glowie prosze zeby wrocic na forum

To i ja sie przylacze do tego manifestu - Wilku rob wszystko coby neta miec

hihiih... jak ci co wilka nie znaja, beda mieli okazje go poznac.... beda wiedzieli ze legendy to prawda

Cytat:
2005-04-23 12:48:44, Artur_ST pisze:
o kurza stopa nawet się boję dowiadywać ile kosztuje skrzynia do mnie....chyba trzeba będzie coś kombinować...chyba że to tylko kwestia sprzęgła

U mnie zmiana sprzęgła póki co pomogła, 3-ka już nie zgrzyta

mi na zgrzytanie zawsze pomaga świerze oleum

Cytat:
2005-04-23 12:48:58, NoSeK pisze:
Duza czesc ludzi na forum to tylko legendy o Tobie slyszala

I dobrze, bo ostatnio zrobiłem się nieznośny A co do netu, jakoś się odzwyczaiłem, choć to może zabrzmi niepoważnie.