Samara z Danii - turbo&nos - ciekawostka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ciekawa samarka została zrobiona w Danii
samara

[ wiadomość edytowana przez: Pawel_66 dnia 2005-01-06 22:55:04 ]

Ciekawe od czego ma deske rozdzielczą

Eee tą, to już dawno widziałem
edited bo po co pisać nową wypowiedź
No więc myślę, że to oryginalna deska z samary - tylko zobaczcie, że i wtrysk ma i jakoś ładniej w bagażniku i siedzenia jakby lepiej wykończone łącznie z kanapą

[ wiadomość edytowana przez: MikeB dnia 2005-01-06 23:44:43 ]

Tyż już gdziesik jš widziałem, a jeœli chodzi o deskę rozdzielczš to, o ile siem nie mylę, jest to deska z samary baltic

Cytat:
2005-01-06 23:43:14, Huey pisze:
Tyż już gdziesik jš widziałem, a jeœli chodzi o deskę rozdzielczš to, o ile siem nie mylę, jest to deska z samary baltic

To samo miałem na myśli
Tylko zmyliły mnie niemalowane zderzaki

W porównaniu ze zwykła deską to zupełnie inna bajka. Olać turbo i nitro, deska fajna

ee nadal człen felg nie zmienił ale fotele dodał bo jak ostatnio ja znalazłem gdzies to jeszcze miał orginalne fotele ale ten silniczek mmmmmmmmmmniam

ale wole to

[ wiadomość edytowana przez: arsen dnia 2005-01-07 00:12:56 ]

Cytat:
2005-01-07 00:07:32, arsen pisze:
(...)ale ten silniczek mmmmmmmmmmniam (...)

wole to?Hmm...masz na myśli brewki?hihi Których brak?

silniczek cacy ,tylko ,że na wystawy a nie do codziennej jazdy.był już lanos turbo-nitro i długo nie pojeżdził,silnik diabli wzieli ,a ze skrzyni można było zęby wysypywać co za dużo...

Taki tuning jest fajny,ale raczej jak ktoś startuje takim autem w wyścigach na 1/4 mili i tylko parę razy w roku.Bo w codziennym użyciu to się chyba szybko mechanika posypie

Ja wkleiłem kiedyś tego linka tylko nie pamiętam w jakim temacie. Chyba w temacie dotyczącym deski z Baltica

Pozdro

Ona ma chłodnice oleju ale i tak 250KM z 1.5 to dobry wynik. Sukces że seryjne korby i tłoki wytrzymały.
Są lanosy turbo ok 200KM i jeżdżą już długo i nic się nie dzieje.

Jak dla mnie to wewnątrz wygląda lepiej niż z zewnątrz, wydech troche przesadzony, kolor też jakiś matowy. Silnik to chyba tylko do oglądania bo nie wiem czy Ładna by wytrzymała takie obciążenia na co dzień. Ale bardzo mi się podoba deska i kierownica. Ogólnie ktoś miał fantazje i "czas" oczywiście.
Pozdrawiam!

Dla mnie rewelacja, wspaniały układ wydechowy, tłumik końcowy już widziałem na alegro, ale może wiecie gdzie można kupić resztę?? W szczególności interesuje mnie tłumik środkowy.