MotoNews.pl
3 Nowe zdjecia mojego kaszla... (22484/0) - NT

Nowe zdjecia mojego kaszla...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czesc wreszcie zrobilem nowe zdjecia kaszla sa w profilu co sadzicie o nim... pierwsze dwa pokazuja jak wygladal wczesniej

Wyglada calkiem sympatycznie Malowales go? bo na tych nowszysch zdjeciach jakos lakier ladniejszy...

Cytat:
2003-08-06 09:22:38, Chopper pisze:
Wyglada calkiem sympatycznie Malowales go? bo na tych nowszysch zdjeciach jakos lakier ladniejszy...

Tylko pasta TEMPO

nawet ładna naklejeczka na tylnej szybie

troszke sie namachales szmatka i pasta ale efekt jest... zawieszenie tez przyjemnie zrobione- przynajmniej wizualnie

O niebo lepszy.No i tylnia zawiecha...

Z terenówki zrobil sie niziutki samochodzik jeszcze tylko tylni zderzak zmienie i narazie bedzie git no moze jeszcze podswietle podwozie

to może, jak już masz nowy zawias, to przyjedziesz wreszcie na spota poupalać??

No tylek wlecial ladnie Co z nim zrobiles ??

No zderzak sie zlamal jak PKS w boku zaparkowal

bardzo ładnie. jednak białe felgi w maluszku to jest to ! a jak jeszcze jest zglebiony...

Ta pasta to jakas koloru czerwonego czy zwykly pasta do pastowania/?/pytam bo sam maml kaszla pomaranczowego i kiedy s jak go wypastowalem to ladnie zeszedl syf ale nie az tak jak u ciebie....poporsilbym o dokladna nazwe i cene tej pasty. Co do zawiasu - sam jestem przed zmiana - twarde amortyzatory juz mam zamowione u Piotrka z Woli - zobaczymy co chlopak potrafi - w dodatku bardzo tanio - i z sprezynami tez sie zastanawiam co zrobic - czy obciac moje i wpakowac gumy (nie ma u na skowala zebyzahartowal) czy po prostu wpakowac taka z trucka na pol i tyle (i czy wtedy tez trzeba gumy) dzieki.

Ta pasta to zwykla pasta scierna powiniennes ja dostac na stacji cena 7-10 zlotych za tubke na malca (w zaleznosci od zabrudzen) wejdzie 1-2 tubek (ja zuzylem jedna) acha nazwa pasty: TEMPO
Co do zawiechy to ja mam robione przez kowala + gumy miedzy zwoje (tak jak lukaszc chyba) ale niepowiem czy lepiej z trucka bo niewidzialem

No sliczny . Bardzo mi sie podobie hy hy hy.

Kolega ocenił mojego ja ocenię kolegi . Piekny maluszek. Strasznie mi się podoba gleba, ładny zadbany czerwony lakierek i halogeny z przodu. Polecam kupić białe przednie kierunki. Kierownicę sportową mogę Ci załatwić PIĘKNĄ za 150 złociszy do dogadania. Ta po prostu nie PASUJE do tak świetnego maluszka. Trzymaj ten styl dalej i nie rób żadnych TYPOWYCH czystych klap, najwyżej coś wymyśl. Duże BRAWA

No kierownica to się sama prosi i jeszcze może gałkę alu i to by było na tyle, chyba że kasa by puściła więcej to felusie (alu szprychy ). Ale ogólnie to kaszlaczek niczego sobie (najważniejsze że nie jest schamiony). Tak 3maj!

Pozdrawiam

Wiec tak migacze mam juz biale...galke mam dostac na imieniny kiere moze bede miec zalezy od kolegi , ktory to pewnie czyta a fele - kasa niepusci chyba i beda stalowki 13' od cc

Stalowki od CC spoko rzecz. a u nas w lodzi da rade lyknac jakies alusy za 300 komplecik. w ladnym stanie. ja tak moje kupilem. 5 sztuk za 280 zlotych.

Wszystko w swoim czasie bedzie...teraz mam nowe fotki na których widać dokładnie zapraszam do oglądania i sugesti... fotki w profilu ostatnie zdjecie to ja i SzymonX

Wszystko piknie tylko sciag ten tasmex z przednich swiatel i albo zaloz takie plastikowe ladne jak ma lukaszc albo nie zakladaj nic

[ wiadomość edytowana przez: Chopper dnia 2003-09-07 19:21:41 ]