Quake3 - jest ktoś chętny zagrać

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jest może ktoś z forum chętny zagrać w q3, moglibyśmy sobie założyć serwa i pograć od czasu do czasu w "klubowym" gronie

w Q3 to niebardzo ale w UT to z bardzo duża chęcią

wlasnie skad mozna zassac UT?

jak UT to wlasnie zaczynam przekopuwac szuflade w poszukiwaniach

Cytat:
2005-04-17 14:43:03, piter_s1 pisze:
Jest może ktoś z forum chętny zagrać w q3, moglibyśmy sobie założyć serwa i pograć od czasu do czasu w "klubowym" gronie

ja nie gram,ale mój braci troche, wiem że fajna zajawka-ale moja edu. na ten temat zakończyła sie na blood'zie I -to była gra
pierwsze granie na dwa kompy(potem więcej) ehhh
jak coś ustalicie to go naśle na was

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Kłerwa enrique.... ja tu o q3 a wy mi o UT wyskakujecie...
Nie to nie... ide pograć z bott'ami

Ja mam jednego kumpla co gra w q3... ale qrwa jego mać... 2m. na mapie nie umie zrobić bo już mnie zapierdala jednym strzałem, na turnieje jeździ i wogóle przechuj....

Naprawdę nikt nie gra w q3......

no ja gram ino w UT... no teraz kace czasami w MU Online...

ja bym mugł szpilnąc kiedys w Q3 ale musze poszukac instalki :| ale jesli ktos w W:ET gra totez do zaraz mozemy poszpilac

Jakby co to mój IP:
83.22.137.22
i nazywajcie sie xyfkami z F&F, chciałbym wiedzieć kogo zabijam

a jna jaki serwer jest to ip ,a Q3 ??

IP jest JEDNO, teraz tylko zależy w co gramy, ja gram w q3, bo o tym jest ten post... nie wiem jak sie łączy w UT bo nigdy nie grałem.
Jak chcesz zagrać ze mną w q3 to w konsoli wpisujesz:
/connect 83.22.137.22
i enter i czekasz aż sie połączy ze mną

JAk dla mnie Enemy Territory rządzi- lepszej giery na siec nie ma i jest legalna i za free
A quake tak dla czystej rozrywki czasem..

Cytat:
2005-04-19 07:57:13, tomx1 pisze:
JAk dla mnie Enemy Territory rządzi- lepszej giery na siec nie ma i jest legalna i za free A quake tak dla czystej rozrywki czasem..

kiedy szpilamy partyjke ?/
jestem tego samego zdania

Ja napieprzałem kiedyś duuuuzo w q3, ale w insta unlaggeg/instagib+. Chętnie bym z kimś pograł Więc zapisze sobie IP i dam ci cynka jak jakiegoś wieczora bede miał czas

Cytat:
2005-04-24 08:14:38, Royber pisze:
Ja napieprzałem kiedyś duuuuzo w q3, ale w insta unlaggeg/instagib+. Chętnie bym z kimś pograł Więc zapisze sobie IP i dam ci cynka jak jakiegoś wieczora bede miał czas

To jakbyś miał kiedyś czas to napisz mi swój IP, ponieważ jak sie okazuje moje IP jest blokowane przez Neostradę... ale nie wiem do końca jak to działa, może uda Ci się połączyć.
Będę czekał...

Cytat:
kiedy szpilamy partyjke ?/
jestem tego samego zdania

A na jakich serwerkach grasz?? Ja glownie na Miramo ET1 (czeski..), lub na czyms co ma niski ping

A nie gracie w Counter Strike'a ?

Cytat:
2005-04-24 15:57:58, dooh pisze:
A nie gracie w Counter Strike'a ?

no ja raczej nie.... tylko q3 dobrze znam i gram
Zazwyczaj gram z kumplem, on zakłada serwa i sie podłanczam.
1 vs. 1

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2005-04-24 23:51:22 ]