MotoNews.pl

Wiosenne porzadki i nowe felgi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
razem z wiosna przyszla pora na porzadki w samochodzie.
Lakierek wypolerowany i zalozone nowe felgi. Jeszcze tylko trzeba zmienic znaczek na felgach, ale to juz drobnostka

Jeszcze przed wakacjami bede musial wymienic kierunek i halogen i powalowac zderzak i Espero bedzie jak nowe
ale to jak pozbieram sie finansowo po wymianie hamulcow i uszczelki pod glowica.

no nie udalo mi sie wkleic zdjec wiec tu link do galerii

[ wiadomość edytowana przez: Jacek_Mad dnia 2005-04-27 22:08:04 ]

Pomogę Ci:

-----------------
czasem tu zaglądam

Zajebiste fele

orginalne

fajne!

Ogólnie ładne... ale byłyby ładniejsze, gdyby nie posiadały rantu - tak modnego wśród posiadaczy golfów II (najlepiej z silnikem 1,1)... co zresztą sugeruje nalepka.

Dzieki!
mi tez sie podobaja
no znaczek na pewno niedlugo zniknie tylko zastanawiam sie czy dac znaczek daewoo, czy moze jakis inny, ale to szczegol.
ps a felgi toczyly sie na vw golfie III.

zreszta ciekawa sprawa z tymi felgami bo kupilem je za 300 zl zaraz po kupnie esperaczka, ale niestety nie mialem kasy na zakup opon wiec odsprzedalem koledze i tak felaski zatoczyly krag az uzbieralem na opony

Cytat:
2005-04-28 18:39:32, Jacek_Mad pisze:
No znaczek na pewno niedlugo zniknie tylko zastanawiam sie czy dac znaczek daewoo, czy moze jakis inny, ale to szczegol.

No daj spokoj. Ja mam felgi tez od jakiegos VW, jak je kupilem mialy naklejony znaczej Daewoo - wygladalo to tak badziewiascie, ze jak tylko pierwszy odpadl (nie trwalo to dlugo ) zerwalem wszystkie i jezdze z zaslepkami VW. Mnie to nie przeszkadza

Tekst z VW golfem strzeliłem ot tak sobie (gdzieś zasłyszałem o modzie na felgi z rantem w golfie II), a to jednak się potwierdza.