Upalanie skody ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zeby nie byc goloslownym oj dzis dzialo sie - był ładny bok - oraz pozniej dachowanie z ladowaniem na kolkach
Załączam fotki z dzisiejszego spociku z kumplami
oto skoda za 150 zloty - oczywscie malowanie powered by "my"
skodzinka zostala zalana paliwem 100 oktanow

after skakanie po skodzie oraz after dachowanie

after bokens

silnik w skodzie.

posiadam jeszcze kilka filmikow z dzisiejszego upalania tylko czym otwiera sie foramt .mov ?
oraz wrzucam kilka fotek z dzisiejszego spociku.

jesli ktos chce sa filmiki jak ta skoda pieknie łapie boki - jutro tez wrzuce jak bla dach i wyladowala na kolkach

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2005-04-21 23:58:37 ]

Cytat:
2005-04-21 23:56:49, stasiu pisze:
(...) tylko czym otwiera sie foramt .mov ?

Quick Time Player Stasiu... quick time
mogliście czarnej farby użyć, lepszy byłby efekt

nie bylo czarnego szpreju ;D oka zasysam QUiCk time i lookne ktory sie nadaje do ogladania, szkoda bo te co mam beda bez dzwieku

Co dres to dres - skodzine w klasyku rozjebać...

Dno i żenada
Tak się bawi,tak się bawi brac oplowa.Wstyd!

a jak

w tam sam bym z checia dorwal cos takiego. stasiu jezdzi to to jeszcze ???? da rade odsprzedac ? w ogole to ladne opelki zwlaszcza rekordzik.

jeszcze jezdzi dziwo ale laduje na zlomie - jestem pelen podziwu dla czeskiej motoryzacji, kao nie dramatyzuj, to co sie komus moglo przyda/co lepsze zostalo niej wyjete, wlasciwie tylko kolpaczki

No opelki ładne, tylko ta ascona jakaś taka z dupy jak dla mnie .
Tak tylko delikatnie daje do zrozumienia że Kant mi sie bardziej widział .

Cytat:
2005-04-22 00:55:57, maskekk pisze:
w tam sam bym z checia dorwal cos takiego. stasiu jezdzi to to jeszcze ???? da rade odsprzedac ? w ogole to ladne opelki zwlaszcza rekordzik.

hahha polecam zabawa przednia, ja upalalem z kumplami tarpana

Z opelków, to ten zielony jest piękny i proszę więcej fotek pomarańczowego
Pooozdro

a ja wam mówie szkoda tej Szkody bo to dobre auta były

Szkoda skodziny...
hmmm... ale jakby ktos takie cos zrobił z fiatem to by było wielkie oburzenie... "no jak mogli..."

Hehehehe........REWELACJA

Szkoda Skodziny, w końcu to klasyczne, proste auto, można z niego zrobić coś fajnego. Jestem za tym zeby Ascone tak poupalać, żaden to klasyk, wypas tym bardziej

zgadzam sie

no ja tez

Zdecydowanie szkoda Szkody . Dziś jadę na jeden ze szrotów obfotografować podobno dość zdrowego jeszcze większego "rarytasa" a mianowicie 1000MB. Rekord D bardzo ładny i zadbany.

Hmm...skoda najpeirw jechalismy we trzech-Ja,Stasiek iTomek i tak sie auto rozbujało ,że tomek wyldaowal u stasia na kolanach a skoda jechala tylko na dwoch kolach.
SKODA rulzezzzzz...juz za kilka dni bedziemy miec poldka wiec bedzie destrakszon derby .

nie ma ktos na sprzedaz (tanio do 150zl) jakiejs skody ->chetnie kupie.

tak tak - polonez ma nawet aluminiowe kola ale bedzie upalanko
- panowie ale pierdolicie - wrzucilbym ogloszenie ze jest skoda za 150zloty to nikt by z was nawet nie zajrzal - chyba zeby ja kupic wlasnie w takim celu...

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2005-04-22 14:42:42 ]