[126 klasyk] 2 pytania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1.jak zdjąć metalowe szprychowane kołpaki żeby ich nie uszkodzić
bo chodzę wokół nich i ni huja nie umiem nic wymyślić
2.czy jest różnica między znaczkiem "polski fiat" tym pierwszym
w 126p i 125p?. z góry dzięki!

jest roznica. sam sie na to nadzialem kupujac znaczek za prawie 100zl;/

kurde to zagieliscie mnie Ja bym dal glowe sobie uciac ze sa te same i ze bylo na tyle zunifikowane ze nie ma roznicy i dalej mi sie tak wydaje . ale jesli ktos powie ze licencja fiat sie rozni to nie uwierze

licencja fiat sie nie rozni, tamte jednak tak

Ja wiem, że były "prywaciarskie" Licencje (znaczki) i oryginalne, te prywaciarskie były w czarnej malutkiej obwódce. Znaczy charakteryzowały się taką obwódką.

ja tam mam licencje w bialej i stan bdb - ale fot brak.

Ja mam nową prywaciarską i CHYBA nową oryginalną.
Postaram się wrzucić jakieś fotki.

[ wiadomość edytowana przez: moch dnia 2005-03-29 00:54:08 ]

chodzi mi raczej o znaczek na przedni pas,ale z tego co widze to się
różnią.

na pewno sie roznia. ja mamanowy na predni pas z 125p i niestety musze odsprzedac bo sie roznia.....

a ze sie tak zapytam ile jest warta wykladzina brązowa z klasyka w stanie dobrym?

Cytat:
2005-03-29 00:41:15, stasiu pisze:
licencja fiat sie nie rozni, tamte jednak tak

A czym konkretnie?
Np. tym:
1. 2.

witam to moj pierwszy post i niechce zakładac nowego postu ale co to za wersja fiata 126p 600S widziałem takiego po raz pierwszy i mnie zainteresował.a drugie pytanie to jak zdjac kołpaki od fiata 125p nie niszczac ich z gory dzieki za informacje.

Ja też jestem tu nowy i mam takie pytanie: kto tu coś sprzedaje/kupuje/zamienia

Cytat:
witam to moj pierwszy post i niechce zakładac nowego postu ale co to za wersja fiata 126p 600S widziałem takiego po raz pierwszy i mnie zainteresował.a drugie pytanie to jak zdjac kołpaki od fiata 125p nie niszczac ich z gory dzieki za informacje.

Jest to wersja specjal ja mam takiego rocznik 1982 orginalnie mały rozstaw śrub ale za to 600, chromowane zderzaki, prądnica, ogrzewanie tylnej szyby, składane fotele.
Jest poprostu specjalny
A co do kołpaków to najlepiej specjalnym plastikowym ściącaczem do kołpaków

Cytat:
2005-04-29 19:33:45, Milkman pisze:

o własnie u mnie w miescie chyba tez taki stoi ale nie jestem pewien. pstryknalem mu fotke.