Droga z wrocka do bełchatowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Dziś właśnie wróciłem z Wielunia i za naszą ukochaną oleśniczką gdzie w piatek murowany korek robią sobie drogę do samego Sycowa a Cieślach ruch na przemian świtała
Za Sycowem chwila spokoju aż do Wieruszowa tam kładą asfalt ,kładą to za duzo powiedziane bo leciałem tam dwa tygodnie temu i szok ani metra do przodu nawet ronda nie naprawili po tym jak ktoś chciał je skosić
Dalej spoko

Tak więc wszystko w normie

Dokładnie

ale już za kilka lat będzie tam hajłeł jakich mało, i przez Olesnice nie bedzie się jechać.

Cierpliwości

a narazie to hartkor. Mam nieprzyjemność turlać się tam co kilka dni

Cytat:
już za kilka lat będzie tam hajłeł jakich mało

a jak już wybudują drugi kierunek ruchu tego hajłeja... to zaczną remontować pierwszy - przykład, a co se bede żałował wszystkie nowo wybudowane "autostrady"

robert nie mam neta więc wyśle ci na mnie namiary na priv prośba ... przed zlotem zadzwoń . może pognamy razem na bibke z grilkiem i piwkiem

Cytat:
2005-05-04 10:54:49, fomin pisze:
robert nie mam neta więc wyśle ci na mnie namiary na priv prośba ... przed zlotem zadzwoń . może pognamy razem na bibke z grilkiem i piwkiem

Nie ma problemu żonka już się zamieniła na 1 zmianę ,a może Diro poleci z nami jak się do tego czasu nie połamie przez tą stojkę

Cytat:
jak się do tego czasu nie połamie przez tą stojkę

No to z żoną już załatwione odbieram ją z Kudawy Zdrój o 14.00,
teraz została jeszcze praca no i kasa ...

suuuuper.diro ja też załatwiam z żonką jej zmiane w pracy...ale damy rade

No to panowie nieźle się popieprzyło, na zlot na 99% dam radę jechać ale raczej śmigać bedę ze stolicy, w czwartek i piątek muszę tam załatwić sprawę i później mam nadzieję że się wyrobię do 19.00 dotrzeć do Bełchatowa, tak więc do zobaczeniu na miejscu