MotoNews.pl

Światełko w drzwiach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałbym zrobić światełka w drzwiach - bo do tej pory mam tylko odblaski. planuje podłączyć zaróweczki pod oświetlenia wnętrza tylko w które miejsce dokładnie trzeba podpiąć "+" od zaróweczki żeby zapalała się razem z oświetleniem wnętrza?

Poczytaj troszeczkę, tu była dość długa debata http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=81775&c=129&hq=&f=20&m=flat[addsig]

no ja podpiąlem mase od zaróweczki w drzwiach pod śrubkę a plus pod czujnik otwierania drzwi no i świeci... tylko szkoda ze na odwrót z oświetleniem wnetrza... jak świeci lampka w środku to nie świeci ta w drzwiach, a jak świecą drzwi to wnętrze nie...trzeba się wpiąć w inne miejsce z plusem, tylko gdzie? do skrzynki z bezpiecznikami?

Eno... pomóżcie mi bo zjaram sobie jeszcze auto i dopiero sie porobi!

Cytat:
2005-04-27 20:55:23, Misjek pisze:
no ja podpiąlem mase od zaróweczki w drzwiach pod śrubkę a plus pod czujnik otwierania drzwi no i świeci... tylko szkoda ze na odwrót z oświetleniem wnetrza... jak świeci lampka w środku to nie świeci ta w drzwiach, a jak świecą drzwi to wnętrze nie...trzeba się wpiąć w inne miejsce z plusem, tylko gdzie? do skrzynki z bezpiecznikami?

Musisz polaczyc odwrotnie, mase pod czujnik otwierania drzwi, a 12V pociągnąć np. ze skrzynki z bezpiecznikami, radia itd..

Cytat:
2005-04-28 10:26:15, dyras pisze:
Musisz polaczyc odwrotnie, mase pod czujnik otwierania drzwi, a 12V pociągnąć np. ze skrzynki z bezpiecznikami, radia itd..

albo jak masz światełka na nogi to tjam.....

już mam

moze jakies foteczki jak to sie prezentuje ??