MotoNews.pl
2 Belki na relingi + bagażniki rowerowe (93556/45) - NT

Belki na relingi + bagażniki rowerowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
planuje kupic belki na relingi i 2 bagazniki rowerowe i stad pytanie: jakie polecacie? jakies doswiadczenia z uzytkowaniem, korozją, zabezpieczeniami? chcialbym kupic cos co posluzy lata wiec zastanawialem sie nad Thule lecz komplet tej firmy wyjdzie ok 600 pln wiec nie malo.. no ale znowu jak mam kupic w makro belki za 100 i 2 bagazniki za 30pln/szt i maja mi za 2 lata sie wypaczyc to chyba warto..
mierze sie do : belki Thule
bagażnik na rower Thule
doradzcie

może chcesz moje kupić oryginalne forda i nie wychodzą za reling na kluczyk foto w profilu?

wpadnij jutro na zlot pod harnasiem w sopocie na 18-zapraszamy

[ wiadomość edytowana przez: GNN7770 dnia 2005-04-25 20:22:50 ]

Ja tam kupiłem belki za 80 zł albo 100zł a stojaki na rowery pożyczam od braciaka, kuił najtańsze w oszołomie

Thule to chyba najdrozsza opcja na zakup bagaznika ... A i tak nie zawsze skuteczna jest ta szwedzka firma ... kumplowi raz zlecialu roery z thula wlasnie ...a nie zawadzil nimi o niski wiadukt ...przy normalnej jezdzie mu rowerek wyskoczyl z rynienki ...

A ja się podczepie.

też mam zamiar sobie kupić bagażnik na rowerki.

z tym że ja do MKV gdzie nie ma relingóe :/

co polecacie ?? dodam, że interesuje mnie najtańsza opcja.

hmm, a ja belki zrobiłem sobie sam. materiał na nie kosztował mnie 30 pln i dwa popołudnia i są tak zrobione, że nie mają prawa mnie zawieść.

To ja się podepne .Czy mozna kupic bagażnik na dach do essi mkV
3d bo pływam na desce a na allegro nie widziałem.Czy jest szansa cośik takiego kupic w normalnych pieniądzach?