Kto wie i mi powie?????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak sprawdzic czy przebieg w moim essim jest orginalny w ksiażce serwisowej z niemiec jest serwis do 60000 tyś licznik wskazuje 5600 tys PROSZE O POMOC

hmm raczej sie nie da dokladnie sprawdzic. w essich jest niestety licznik do 99999km tylko wiec moze miec 105600 albo 205600 a moze nawet i 305600

moge powiedziec jedno jak by miał 205600 albo 305600 to by sie tak dobrze nie trzymał ale bywa różnie pojeździmy zobaczymy

Gdzieś już dziś był takowy temat .... :> ........... Hmmmmm

tylko gdzie tyle tutaj tego ze ciężko znaleść

masz autko z Niemiec? i nie ma żadnej karteczki w silniku? z informacjami o ostatnich wymianach płynów np? naklejek na drzwiach z informacją? ja w swoim miałem wszystko oklejone, gdzie bym nie zajrzał

jest naklejka wymiany paska rozrządu na 72000 tyś z 97 roku ale nie wiem czy oni piszą ze na 72000 tyś trzeba wymienić pasek czy na 72000 tyś został wymieniony. I jeszcze jedno auto niby 4 lata stało nie używane bo koleś kupił sobie BMW a essiego porzócił

Chyba najlatwiej poznac jakie auto ma przebieg faktyczny po stanie wnetrza...
Kierownicy, fotelach, pedalach albo galce zmiany biegow...

Mysle, ze roznica bedzie widoczna nawet dla totalnego laika przy roznicy 100 /200 tys.

Wnętrz jest całkiem super fotele nie poprzecierane nic nie poniszczone bardzo czyste wszystko działające,tylko jaki problem doprowadzić wnętrze do super stanu a jeszcze w niemczech.

Sprawdz podstawowe rzeczy jak kierownica nakładki gumowe na pedałach ,fotele czy nie są wytarte (wygniecone) bo po 56000 km. nie wydaje mi sie aby były wytarte ja mam 77000 km. i przynajmniej u mnie nie widać powycieranej kierownicy i pedałów a i fotele są strasznie twarde więc nie są wygniecone - tylko w ten sposób możesz ewentualnie "sprawdzić" przybliżony przebieg.

Cytat:
2005-04-29 11:32:45, rikens82 pisze:
tylko jaki problem doprowadzić wnętrze do super stanu a jeszcze w niemczech.

Hmmm tylko po co niemiec mialby inwestowac kase w nowa kierownice, pedaly itp, zeby sprzedac auto za 1000 euro ?? (nie wiem ile dales wiec tak sobie strzelam).

Oczywiscie to co napisalismy nie jest zadnym wyznacznikiem przebiegu ale moze troche pomoc.