Dreswagon Winiek - zdjęcia i komentarze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wracając wczoraj z Częstochowy do Łodzi ( zajęło nam to 55 minut ) autko nie chciało pojechać więcej niż 185 km/h na zimowych 175/70, więc dzisiaj wczesnym popołudniem nadszedł czas na :

Później myjnia z woskowaniem i efekt końcowy ( słońce tylko trochę przeszkadzało ) :

Tę część dreswagonu ogląda większość na trasie :

Po lakierowaniu maski i założeniu alusków autko wygląda jak nowe :

I wygląda na zadowolone :

Teraz oczekuję na pochwały i zachwyty lub/i na konstruktywną krytykę

Cos ta rejestracja troche pogieta a z przodu ale rozumem ze to od tych predkosci . Co do stanu wizualnego wyglada na zadbane autko rozumiem ze to sa felgi 14 cali?

Felgi 14tki
Autko przecie Barti widziałeś też na zlocie
A rejestracja jest zupełnie prosta, aczkolwiek faktycznie na tym zdjęciu siakoś tak dziwnie wyszła

Owszem widzialem ale z porysowana maska teraz wyglada super

DeeJay, maska Twojego wisieńka jest teraz niczym magiczne lustro - cały świat w niej widać, a i felaski nówki - miło popatrzeć

Stan auta fajny.

Felgi za małe

Ojca pocinacza muszę poserwisować... Amorki, hamulce i mycie

Ogólnie widać że samochód zadbany, jednak patrząc na te zdjęcia, ubolewam nad tym, nad czym ubolewam parząc na większość innych seryjnych Esperaków - czyli za wysoka zawiecha i za małe felgi
Aha... i dlaczego "dreswagon"?

[ wiadomość edytowana przez: ŁUKASZ_GAJER dnia 2005-03-28 21:58:07 ]

nie ma jak zadbane autko miło patrzeć,
jednak felusie cuś ala poloneziak?? troszeczkę przyciężkawe ...

to ja będe tym od krytyki

mało bieżnika w oponkach i siakieś takie dziwne - jak kartoflaki

Noooooo co dzień to jakaś NOWOŚĆ od DeeJeya ....normalnie SZALEJE gościu!....i to same PIKNE rzecy ...na autko aż miło popatrzeć

Odpowiadam
Dreswagon - bo raz mnie stare małżeństwo jadące Borewiczem wyzwało od dresiarza - bo sobie stałem na skrzyżowaniu w żółtej bluzie, czapeczce i ryczałem tubą Ale wtedy zlewałem...
Opony po przebiegu 5 tysi, więc bieżnik jest praktycznie nominalny - nie wiem czemu tak wyszły na zdjęciach ( podobnie wyszła rejestracja ) Bridgestone Regno.
Felgi Titan

Bo to moja rejestracja. Pod robotą w starym miejscu było wysokie ogrodzenie (jakieś 5m)i co 10 m był taki słupek (pręt) rozporowy wystający rozporkiem w stronę parkingu (co by ogrodzenie się nie zawaliło). Lanos dojeżdżał do krawężnika i do słupka brakowało mu kilka cm. Złomiak-Esperak dojechał i oparł się KOL50AL o słupek
Ale to było dawno temu, rejestracja na kolanie została wyprostowana (wygląda jakbym krowie z pyska ją wyjałęm). Tak, że Bartek możesz mówić, że mam obtłuczone auto

Hm, u nas za wcześnie na letnie. W Kołobrzegu teraz na termometrze jest - 2 stopnie Celsjusza, w dzień max. + 7.
Samochód faktycznie bardzo ładny, ale teraz (po uwagach Łukasza) zauważam sporą dysproporcję pomiędzy jego bryłą, a oponami.
Tak mi się wydaje, że naklejka klubowa doda jeszcze Twojemu autu urody.

Zewnętrznie autko już było zrobione....
Dzisiaj nadszedł czas na wnętrze, odkurzanie i takie tam. Jeszcze jutro nabłyszczę wszystko plakiem ( trochę mi ręka zadrżała ) :

W sobotę atakuję silnik specjalnym preparatem
I autko całe będzie "cacy"

Ale masz pichackie kondomy na siedzeniach

A czym ty niby chcesz ten silnik umyć????

Cytat:
2005-04-07 09:28:05, dragoon666 pisze:
A czym ty niby chcesz ten silnik umyć????

Już umyłem, ale nie zdążyłem jeszcze zrobić zdjęć
Do tego typu zabaw służy "benzyna ciężka obrabiana wodorem"

Cytat:
2005-04-07 20:39:35, DeeJay pisze:
Do tego typu zabaw służy "benzyna ciężka obrabiana wodorem"

a coż to za cudo????

Nie wiem co to za cudo, ale idealnie zmywa z metalowych części smar i inne brudy.
SpeedR - czekamy na bardziej szczegółowe info, co to jest

Cytat:
2005-04-07 22:37:17, DeeJay pisze:
Nie wiem co to za cudo, ale idealnie zmywa z metalowych części smar i inne brudy. SpeedR - czekamy na bardziej szczegółowe info, co to jest

Czekaj, daj Speederkowi czas na przewertowanie internetu