Przeszlo mi,nie sprzedaje autka!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakos przez chwile myslalem o sprzedaniu essiego, no ale doszedlem do wniosku ze nie ma sensu.Na razie cienko z kasa ale w miare mozliwosci kombinuje zeby kase na naprawy miec.Mam do wymiany sprzeglo, uszczelniacze, musze kupic opony, wstawic gaz, sprawdzic zbieznosc.To na razie tyle.Od polowy maja moze bede mial drugie autko na gaz wiec bede jezdzil tamtym a essiego bede robil!

No i super

no i jeszcze wymienic klocki i jedna szpilke mocujaca kolo

niom i to jest prawidłowa, godna naśladowania postawa powodzenia z naprawami

No masz szczęście !! Ja u siebie musze zrobić remoncior silnika 1,8 16V ... ( zawory pokrzywione) ... ale nie sprzedałbym go !! .. Choć miałem takie mysli ( ale to w afekcie) ... niema co Essi to cale moje życie nawet na innego Essiego bym go nie zamienił

No Michał to mi się podoba. A jak juz wszystko wymienisz to wpadaj do mnie i będziemy cosik myśleć

ja jak mi silniczek padnie to wtedy wymienie na 1.6 lub 1.8, ale poki co silnik jest brudny,ale mechanicy mowili ze chodzi pieknie, trzyma obroty i chodzi rowniutenko i cicho jak na ten rocznik

Cytat:
2005-04-26 21:44:50, Franc pisze:
no i jeszcze wymienic klocki i jedna szpilke mocujaca kolo

A ile chcesz szpilek??? Mam chyba 10 sztuk. Gratis!!!

potrzebuje jedna, ale by sie na zapas z dwie przydaly, jakbys mogl to bylbym Ci dozgonnie wdzieczny, bo juz mam tak gwint zjechany w tej jednej ze nakretka sie nie trzyma i kolo juz mi tlucze.Dane adresowe na priva Ci przesle.Jak bedziesz chcial jakas kase za przesylke to przeleje Ci w czwartek bo jutro jestem w warszawie.

Cytat:

i to mi sie podoba....jedna wielka rodzina

Cytat:
2005-04-26 21:58:12, DAVOR2 pisze:
i to mi sie podoba....jedna wielka rodzina

Zależy kto ojciec i jaka MAMA Hehe. A szpilki jadą? Pocztą Polską do potrzebowskich....

juz sie nie moge doczekac az doprowadze autko do stanu dobrego, i az sie bede mogl bez wstydu na spocie pojawic jakims pomorskim, ostatnio chce jechac na spot ale z tym moim sprzeglem to ciezko nawet 2 km do pracy sie jedzie.
A co do rodziny to jak bede mogl komus pomoc to tez zawsze sie oferuje!

Cytat:
2005-04-26 22:04:09, miras71 pisze:
Zależy kto ojciec i jaka MAMA Hehe.

Zapraszam do tematu "SUPER SPAM" .. tam sie dowiecie kto jest kto

Cytat:
2005-04-26 21:52:22, miras71 pisze:

No mnie też jednej brakuje z tyłu na razie jeżdżę ale przydałoby się założyć. Czy znalazła by sie jedna zbędna ? Oczywiście koszty przesyłki zwracam i jak coś jeszcze to dopłacę

Cytat:
2005-04-26 22:11:59, misiolino pisze:
No mnie też jednej brakuje z tyłu na razie jeżdżę ale przydałoby się założyć. Czy znalazła by sie jedna zbędna ? Oczywiście koszty przesyłki zwracam i jak coś jeszcze to dopłacę

Poszło na priv.

Cytat:
2005-04-26 21:45:34, BaD_BoY_KrK pisze:
No masz szczęście !! Ja u siebie musze zrobić remoncior silnika 1,8 16V ... ( zawory pokrzywione) ... ale nie sprzedałbym go !! .. Choć miałem takie mysli ( ale to w afekcie) ... niema co Essi to cale moje życie nawet na innego Essiego bym go nie zamienił

... códowne nawrócenie ..... ..... nie powiem gdzie go jush widziały oczy Twojej wyobrażni .....

Zazdroszczę tym, którzy potrafią pocieszyć się w cierpieniu, gdy autko zadbane , a nadal się sypie.......