Nowe oblicze Bestii

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oczywiście chodzi tu o moją Bestie

W końcu się doczekałem cieplejszych dni i założenia nowych laczków

Pięknie kurna pięknie

calkiem ladna tylko reflektory nie pasuja

Sliczna..chciałbym kiedyś miec takie auto ))

No stary, fura jest wypasiona

Tylko nie wiemy jakie masz szerokie kapcie i jakie duze fele

No laczki oblecą, ale co to za kaszana z ramieniem wycieraczki od strony kierowcy, z poldka pożyczyłeś? ,
no i rzeczywiście lampy zdałyby się ksenony, ale pewnie już ciułasz kaskę

Ślicznie ja tez chce takie!!!!

Cytat:
2005-04-18 16:03:28, KOLIBERk pisze:
Tylko nie wiemy jakie masz szerokie kapcie i jakie duze fele

no wlasnie, powiedz.

Co do wycieraczek, he he no może nie z poldka, ale w zeszłym roku jak je zmieniałem to kupiłem pierwsze lepsze bo juz nie miałem czasu i są bez owiewek, ale ścierają wporzo

Hmm, lampy... takie juz były i narazie zostaną. W sumie 90% moich jazd odbywa się po mieście i nie potrzebuje mocnych świateł, ale rzeczywiście i nie ma co tu ukrywać...są słabe

Felgi są 17'' Alessio Prestige Super (imitacja chromu)
Opony Good Year F1 GSD2 215/45/ZR17 także szerokość nie powalająca ale wystarczająca

To przy okazji moje wrażenia z jazdy na felgach i oponach takiego rozmiaru (wcześniej miałem 15'' 205/60)
1. Komfort - czuje się, że są twardsze, ale różnica na tyle mała (w porównaniu z 15''), że nawet jazda w mieście po naszych drogach nadal jest komfortowa i nie nastręcza żadnych problemów.
2. Na zakrętach trzymają jak "łysego za włosy"
3. Choć szerokość nie jest wielka (wcześniej miałem 205) to odczuwa się różnice w jeździe w koleinach, są znacznie na nie bardziej czułe niż 205-tki.

Podsumowując: oprócz poprawy wyglądu Bestii, bałem się, że na 17'' będzie się ciężko jeździć po naszych drogach, ale tak nie jest!!

Pozdrawiam

ochhhhhh achhhh
no no niczego sobie te papcie.........
moze na jesieni jak sie jakas kaska pojawi........ oby.
Gratuluje wyboru, teraz to juz moje watpliwosci czy kupowac (w przyszlosci) 17 czy nie zostaly calkowicie rozwiane. Oczywiscie ze kupuje 17!!!!!!!!!!!!!!!

pozdr.

Cytat:
2005-04-18 10:22:47, ostry pisze:
Oczywiście chodzi tu o moją Bestie W końcu się doczekałem cieplejszych dni i założenia nowych laczków

Ooo spadles mi jak z nieba z tymi zdjeciami . Wlasnie sie zastanawiam nad zakupem felg Alessio 16" z serii Prestige. Ceny maja bardzo przyzwoite (nowki mozna dostac na allegro za 1600 komplet).

Waham sie jednak pomiedzy modelami Super i California do Omegi "C". Model Super widze ze wyglada wysmienicie. California sa takie:
. Moze widzial jak California wyglada na Omedze?

I jeszce pytanie do szczesliwego posiadacza - szerokosc felgi masz 7" czy 7,5" ? Czy trzeba montowac jakies dystanse, czy sie obeszlo?

Pozdrawiam,
dze

[ wiadomość edytowana przez: dze dnia 2005-04-27 00:39:10 ]

Szerokość 7,5, zamontowana bez żadnych dystansów.

Czekałem na nie ponad miesiąc żeby sprowadzili je o wymiarach dla Omegi B, także żadnych przeróbek z dystansami czy pierścieniami centrującymi nie ma