Zakładać zimówki czy nie???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie jade do Zakopanego na wekend i nie wiem włąśńei czy zakładać zimówki czy spokojnie na letnich jechać ????

Co radzicie??

Pozdrawiam

Mam wprawdzie do Zakopanego 100km ale u mnie nie było konieczności zakładania, wiem natomiast że tam spadł śnieg ... nie wiem co odpowiedzieć osobiście bym nie zakładał

No kurde mam dylemata z tymi kołami

Myślę że objedziesz na letnich. Jak trafisz trochę śniegu to fun będzie, czasem ciepło, ale powinieneś objechać.
Ja tą zimę po raz pierwszy z konieczności przejeździłem na Dunlopach SP SPORT 01, i dało się Tylko za bardzo wyjścia nie miałem...

Moim zdaniem weż łańcuchy, niesadzę aby było go aż tyle Pawle, zerknij na kamery internetowe albo ktoś się odezwie z Zakopca

łancuchy na alusy??? nie rób tego przejedziesz spokojnie snieg bedzie tylko gdzieś na szczytach wątpie żeby w samym zakopcu było tyle śniegu żeby nie dało sie jechać.

Dzięki narazie obserwuje pogode ale postanowiłem jechać na letnich

Gdyby było słychać że jakiś czarny samochód spadł w przepaść to znaczy że ja

Cytat:
2005-04-27 15:08:39, Paweł pisze:
No kurde mam dylemata z tymi kołami

Eee tam nie przesadzaj na lecioszkach zasuwaj

... buahahahahhahahahahahahahah ...... weż jeszcze ze sobą płóg wirnikowy .......

... gdzie Ty taam chcesz jeżdzić ...... do Morskiego Oka chcesz jechać czy może na Polane Chochołowską .....

No kurde tak tylko pytam bo mnie nastraszyli że tam śnieg spadł

Cytat:
2005-04-27 19:15:15, Paweł pisze:

Eeee spoko .. to jest raptem 50 cm .. jak sie dobrze rozpędzisz to przejedziesz

Cytat:
2005-04-27 19:15:15, Paweł pisze:

.... spokojnie objedziesz .... nie ma się co łamać ...... jak sie gdzieś trafi że będzie śłisko tio powolutku ..... a do celu ....

... gdzie dookładnie jedziesz .....