Moje cabrio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w tytule
co wy na to
zdj. w prof

mi się nie podoba taki styling

... hmmm ... kolorek taaki blady .... czy tylko na footach taak wygląda :>?? ....

A mi się podoba ... mam nadzieje ze nie wsadzisz ani nie nakleisz na to jakichs obscesowych dodatków tylko wszystko będzie w miarę stonowane.

Ja swojej furki bym tak nie zrobił nie lubię się rzucać w oczy aż tak, ale podobać mi się podoba. Widać że robisz to starannie, z ogromnym sercem i zapałem a to się najbardziej liczy. Acha no i efekt jest unikatowy.

spoko jeszcze nei poskręcany jest do końca
ale każdy swoje chwali mie sie podoba]
co innego miałęm mu zrobić ?

Cytat:
2005-04-27 17:36:52, asc pisze:
spoko jeszcze nei poskręcany jest do końca ale każdy swoje chwali mie sie podoba] co innego miałęm mu zrobić ?

moim zdaniem najlepiej wygląda oryginalne ospoilerowanie RS.....np. pakiet RST

mnie sie nie podoba.. ale wazne ze ty jestes kontent

mnie osobiście też niezabardzo się podoba ... ale cóż każdy robi co lubi

czy ja dobrze widze ze spod zderzaka przedniego....to odwrocony spojler na klape?

Cytat:
2005-04-27 18:02:47, liked pisze:
mnie sie nie podoba.. ale wazne ze ty jestes kontent

Popieram .. ale poczekajmy na całość

mnie sie na razie podoba ale jestem ciekawy jaki bedzie efekt finalny jeśli można o takim mowić w tuningu

Stylingu ...

mi sie podoba...........efekt koncowy wyrazi wszystko na ten temat...........sa stylingi takie jak mp. essi Micab-a i takie podobne do twojego mi sie podobaja obydwa.........Micab stawia na proste al'a seryjne ktore robia wrazenie ,a ty na takie.................tez super.....i tyle.....jak dla mnie ok

Cytat:
2005-04-27 19:38:45, NoSeK pisze:
Stylingu ...

hmmm... użyłem troche szerszego określenia

Ja uważam, że jak go poskładasz, popoprawiasz i.t.d to zobaczymy
Ale nie jest chyba tak źle!!!

troszku hardcore-tuning, ale może być nieźle

Źle nie jest .. a dobrze wcale .. nie no żarcik .. czekamy na końcowy efekcior

Skoro dales Autko do oceny....

1. lakier... na foto wyglada to na mdla maline... malowanie na masce na ciemnozielone i dach na seledynowy ( ). Powiedz mi ze to nie jest tak.... bo inaczej chce zostac daltonista....

2. moze to moje subiektywne podejscie ale plug nie pasuje do mk.4... zreszta mocno przetloczony i wystajacy przedni zderzak przy plaskim i gladkim tylnym daje cholernie gryzacy kontrast

3. przetloczenie z tylu przy tak duzym optycznie zderzaku daje jakis taki brak harmonii wg mnie znacznie lepiej tyl wygladalby po jego wygladzeniu.

4. felgi na pewno beda inne wiec nie ma co komentowac

wydaje mi sie mk.4 powinny unikac tzw. betonowego ospoilerowania... wygada ono rownie kiepsko dla mnie jak zderzak typu Monster (hi, Liked)... zdecydowanie preferowalbym plaski rodzaj ospoilerowania

ps. skoro juz idziesz na calosc to moze zarzuc essiemu bad look-a

taaaaak jest sraszny az mu oczy wypalilo

a na powaznie to lubie boser blick... pod warunkiem ze z umiarem