MotoNews.pl

Dluzszy blotnik i maska dla Lada Samara

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.Dostalem ostatnio Samare w stanie gorszym niz na zlomie,wiec czeka ja naprawa nadwozia.Przy okazji chcialbym wymienic przednie blotniki (krotkie z pasem) i maske na blotniki dluzsze i inna maske z grilem, i potem pomalowac. Wiem ze blotniki sa przykrecane,ale czy pasuja bez zadnych przerobek?? Moze ktos z tym juz mial do czynienia wiec prosze o instrukcje.Nie zamierzam to robic w warsztacie bo mam rece i narzedzia

Wybacz, że napisze niedokładnie to o co pytasz, ale skoro ta Samara jest w takim złym stanie, to oplaca sie ją reanimować?

wiesz , jestem studentem i mi bardziej oplaca sie zrobic z kupy metalu cukiereczke niz kupowac lepszy i drozszy i ogolnie nie lubie nowych aut bo sa nudne i nie psuja sie...

nie wymienialem co prawda koniec koncem, ale na 99% da sie to zrobic bez problemow - wstawiasz nowe 2 blotniki, maske i atrape.... w teorii to wszystko. natomiast klopocik moze byc gdy sie okaza ze twoja samarka byla troche bita - moze byc przekoszona i wtedy juz zaczyna sie dlubanina zeby to wszystko spasowac - ale jak to mowia - najwazniejszy jest czas i ochota
pozdrawiam