[k] moze ktos ma??:D potrzebuje akryl i podklad

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
moze komus zalega jakis fajny kolorek? wzialbym po 3 litry.

A po co Ci 3 litry podkładu?? Wagon kolejowy malujesz czy jak

Mogę załatwić dowolny kolor lakieru akrylowego z palety RAL po 60 zł/litr+25 utwardzacz. Jeśli chcesz pomalować maulcha, to 1,5 litra dla dobrego lakiernika wystarczy żeby obmalować z zewnątrz. Ze środkiem 2 litry będą wystarczające.

mam cala bude z bagaznikiem i wneka silniora. a ten lakier to jaki gatunek? cos lepszego od mobilesa?

RM i Skikkens to to nie są ale maluję tymi lakierami samochody i jest git

na jakdlugo>>

chcesz cos taniego to poszukaj w sklepach lakierow firmy DYNA 0.7 kosztuje okolo 30 - 35zl (akryl, metalic w podobnej cenie) w krakowie. lakierek spoko

[ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2005-04-24 23:07:05 ]

Pamiętaj, że nawet RM-em można spierdzielić malowanie.
Jeśli chodzi o trwałość, to najstarszy położony przeze mnie ten lakier ma już 4 lata i nic się z nim nie dzieje

Aha! To nie są lakiery Nobilesu

jak jest roznica ne cenia 10 zl to tam niejest pieniadz zaden, po prostu mam juz ustawionego lakiernika i chce skompletowac w miare tanio ale w miare tez dobry material do malowania. a ze ZUPELNIE sie nieznam na razie psrosilbym o jakas skale od najlepszego do najgorszego i ceny za ile mozecie zlaatwic.

Cytat:
2005-04-24 23:05:43, -SerU- pisze:
Pamiętaj, że nawet RM-em można spierdzielić malowanie. Jeśli chodzi o trwałość, to najstarszy położony przeze mnie ten lakier ma już 4 lata i nic się z nim nie dzieje Aha! To nie są lakiery Nobilesu

a i renolaka da sie poloyc tak ze sie bedzie swiecil jak psu jajca

renolaka to ja jednak nieklade

Ceny lakierów mają rozpiętość ogromną. Od renowacji po 28-40 zł za litr (w zależności od koloru) przez lakiery akrylowe takie o których wspomniał PG czy ja ( w cenie do 80 zł/litr ) dalej: lakiery typu RM i Sikkens, które kosztują od 120 do 250 zł/litr aż po lakiery wręcz kosmiczne w cenach po około 400-800 zł/litr (np. czerwień ferrari w metaliku). Do tego dochodzą wynalazki typu kameleon, perły i lakiery z efektem 3D ale to już dla koneserów i snobów

I jeszcze jedno: choćbyś miał lakier po 1000 zeta za litr to i tak go można spierdzielić nieodpowiednim podkładem i rozcieńczalnikiem

Spiec Hecker Caleleon za 3500zl za litr
Jak szaleć to szaleć

dzieki za opisek. to jednak przedzial ponizej RM by mnie interesowal ;p i z tego przedzialu moze ktos ma bardzo ciekawa propozycje? Piter np. kupil za 1/3 ceny. co do kolorów - poki co w gre wchodza dwa wsciekłe - zolty i czerwony

Cytat:
2005-04-24 23:08:39, Pat_kdb pisze:
...mam juz ustawionego lakiernika...

Już masz... to nie załatwiać mojego...

mam ustwionego twoj jest zapas

jest taka oferta okolo 200 zl za 4 litry Sikkens - Lakier o numerrze A273. czy ktos ma moze fotgke jak to wyglada na samochodzie? ogole jest to czerwony - ale jaki?? chodzi mi o taka piekna czerwien na malca.....co do tego i za ile musialbym dokupic?

A mial byc brazowy?

mial byc oryginalny.........albo zolty.......albo turkus z 70 tyc h lat.....a ostatnio naszedl mnie sportowy czerwony....

experci co wy na ten kolorek? bedzie to sport-kolor? przechodzi w ciemniejsze barwy wg kolesia