[s] 100% sprawny alternator do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51815934

Z ciekawosci ile chcialbym od reki za ten komplecik z ewentualna wysylka?

co powiesz na jakies 7 dyszek??, dodam jednak regulator napiecia, wszystkie blachy no i moze jakis gratis jak sie zgodzisz ??

Dowiem się kumpla czy będzie chcial brac. Ostatnio mic cos napomknął a wiec moze, ale nic nie obicuje Jutro dam znac czy jest jeszcze zainteresowany.

Ps: A mi sie opony skonczyly.... ile za te Seje z allegro? Tylko szkoda, ze tak daleko....wysyłka

Mozna byloby polaczyc te 2 przesylki i za przesylke opon zaplacilbys moze z 10-15zl
niewiem, od 40zl aukcja, za 50zl chetnie sprzedam bo baaaaaardzo pieniazki potrzebuje (chce autko do KJS przygotowac)

Niestety kumpel tydzien wczesniej zakupil altek :/ (debil dał 120zł ) No, ale trudno...

Na koła prawdopodobnie bym reflektował. Tzn. dowiem sie sponsora

Potrzebuje takie info:
Stan felg (proste? jest rdza? kiedy i czym malowane? )

ROzmowe mozemy przeniesc na priv. Na dniach powinienem wiedziec czy sponsor pomoze

kurde, jesli bedzie jakas oferta w auckji to je sprzedam bo nie wycofuje aukcji przed czasem. Stan felg bardzo dobry. Nie bylo rdzy, malowane byly zwykla farba do metali do stosunku zewnetrznego. Malowane byly jakies 2tygodnie temu. Stan opon oceniam rowniez na dobry, niestety chwilowo nie mam aparatu wiec dodatkowych fotek nie moge zrobic .

Spoko...własnie widze, ze ruch na auckji Zobaczymy jaka bedzie cena - wiadomo lepiej jak by byl niska (przynajmniej dla mnie) ale spoko luz :] zobaczymy

Nic tylko licytowac, bo cena 52 zl za te kola jest wrecz smieszna