Sterowanie centralnym pytanko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanie wielokrotnie pisaliscie jak juz alarm czy sterowanie centralnym to tylko ze zmiennym kodem ma byc centralka bo kazdy dzieciak inaczej autko na otwiera
wiec pytam czy centralka ze zmiennym kode m to to samo co zmienno kdowe piloty
oto link
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=49739711
co wy na to badziew czy moze ok

wiesz co zapytaj sie najlepiej tych osob co juz kupily bo pare tam widac, ja tak zawsze robie zanim cos kupie na allegro...

nie jestem w stanie odpowiedzieć na pytanko, ale jakiś czas temu też stałem przed problemem zakupu sterowania centralnym i mogę tylko podpowiedzieć że trzeba uważać na sterowanie. W fordach impuls otwierający i zamykający podawany jest plusem a nie wszystkie sterowniki tak mają dlatego trzeba się przed zakupem upewnić.
Z tego co widzę ten podany na allegro się nie nadaje.

Ja osobiście kupiłem na Allegro od gościa który był bardzo kompetentny i udzielał wszelakich porad i natychmiast po wpłacie wysłał sterownik którego montaż był dziecinnie prosty i działa bez zarzutu niestety obecnie gość nie wystawia sterowników.

[ wiadomość edytowana przez: neonek dnia 2005-05-03 21:58:25 ]

witam, na mój prosty chłopski rozum to jak jest pilot ze zmiennym kodem to centralka tez musi byc bo inaczej to by nie działało...co do sterowania to jak juz wiesz to w fordzie jest sterowanie 2 plusami tak wiec ten sterownik odpada ,chyba ze bedziesz sie bawił i dołożysz przekazniki to wtedy powinno działac....