[126] Kubańska wersja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

czy mi sie zdaje czy on ma przednia szybe przyciemniona do połowy od dołu

he he... tesh to zauważyłem... chyba nie ma dmuchawy i se musi jakoś radzić z tym gorącym kubańskim słońcem

Hmmm niezly patent z podtrzymaniem tylnej klapy za pomoca puszki

I tak najlepsza jest ta puszka wsadzona jako... "blokada" tylnej klapy, normalnie lol

No ładnie ;-D
A ta szyba przyciemniona od dołu to miazga

o właśnie poszukuje takiego lusterka(tyle że prawego)ma ktoś może na zbyciu??

[ wiadomość edytowana przez: specWROC dnia 2005-02-24 16:27:59 ]

Szyby i puszka to nic. Kto zwrócił uwage na te progi w wersji "plaster miodu"

Przyznawać się, który ma taką wersje exportowa

Cytat:
Szyby i puszka to nic. Kto zwrócił uwage na te progi w wersji "plaster miodu"

Przyznawać się, który ma taką wersje exportowa

Dowaliłeś ładnie
No faktycznie jego stan jest siakiś taki miodowy (przypadkiem nie miodny )

noo...zimny łokieć, przyciemnione szybki, tio już tjUning jest przecież

czy on jest obniżony czy mi sie zdaje?

Zauważyliście że on nie ma podświetlenia tablicy ?... dowód mu powinni zbrać za szybe i za to podświetlenie

albo mi sie wydaje albo widze tam jeszcze jednego niebieskiego

rzeczywiście jest tam niebieski z chromamo może jechali na jakiś zlot i z tym drugim jest cała kawalkada tujningowanych po kubańsku maluszków...

no rzeczywiście tam jest jeszcze jeden niebieski i do tego z chromowanymi zderzakami

no i nie ma korka wlewu paliwa, albo mi sie wydaje

Cytat:
2005-02-24 17:41:17, WOYTAZ pisze:
no i nie ma korka wlewu paliwa, albo mi sie wydaje

wydaje Ci sie....gdzieś mam taki sam

Eee ten koreczek to "obrany" z plastiku taki korek co kiedys sprzedawali, bez kluczyka tylko z takim plastikiem wkladanym miedzy korek a drzwi Kiedys mi sie cos zrobilo nie tak w korku takim (jeszcze w starym bobie) i musialem caly koreczek rozpierniczyc, i zostalo wlasnie cos takiego

A co do samej fotki, kurcze teraz jak wyszla na swiatlo dzienne mozemy niedlugo sie spodziewac nowego trendu WT - szyba zaklejona do polowy od dolu, klapa silnika na puszke, wentylowane progi, tuningowane seryjne felgi (zobaczcie jakie ciekawe ranciki ma zwlaszcza ta przednia), no i obciety kawalek karoserii z tylu Zobaczycie to juz niedlugo na swoich ulicach

Pozdro
Lapek

represent represent Kuba , malar po przejściach, w Polsce rzadko się taki zdarza a takie przyciemnienie już widziałem tylko że koleś miał mniej z dołu, trochę do góry więc wyglądał przez lufcik niczym w czołgu Rudy 102

progi z klima sa the best

Cytat:
2005-02-24 15:54:15, specWROC pisze:
o właśnie poszukuje takiego lusterka(tyle że prawego)ma ktoś może na zbyciu?? [ wiadomość edytowana przez: specWROC dnia 2005-02-24 16:27:59 ]

no ja mam takie prawe na zbyciu...