Zerwana linka od otwierania maski EVO IV?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pewnie temat byl poruszany ale kurde nie moge znalesc. Znacie jakis inny sposob zeby otworzyc maske?? Odrazu mowie ze mlotek, przecinak i brecha odpada.Jak to otworzyc ??

-----------------
Tazz, Wilk
Kopciuch Kombiak klasy E 2005r. 3.2 CDi
Kopciuch Kombiak klasy C 2003r. 2.2 CDi
Czerwony Gromiasty - KONIEC :(
Niebieski Gruzik MK4 - 2.0 150HP
Szybki Czarny Dachowiec 2.0 150KM

Sprawy sie maja tak ze jak mi sie linka urwała to byłem zmuszony do wjechania na kanał... odczekania chwilke co by kolektor wydechowy wystygł i wepchania łapek miedzy silnik a chłodnice w celu znalezienia punktu ''G''
Nastepnie palcem wskasujacym dotykasz dzyndzelka i ciągniesz ile sił... jak usłyszysz ''pstryk'' to ozacza ze finał masz juz za soba
Prawda ze to sama przyjemność ??

Cytat:
2005-04-30 16:45:50, ZieleTDH pisze:
Pewnie temat byl poruszany ale kurde nie moge znalesc. Znacie jakis inny sposob zeby otworzyc maske?? Odrazu mowie ze mlotek, przecinak i brecha odpada.Jak to otworzyc ??

a urwała Ci sie w ktorym miejscu? gdzies w pancerzu,czy przy rączce??

Cytat:
2005-04-30 17:17:44, Irekcity pisze:
Sprawy sie maja tak ze jak mi sie linka urwała to byłem zmuszony do wjechania na kanał... odczekania chwilke co by kolektor wydechowy wystygł i wepchania łapek miedzy silnik a chłodnice w celu znalezienia punktu ''G'' Nastepnie palcem wskasujacym dotykasz dzyndzelka i ciągniesz ile sił... jak usłyszysz ''pstryk'' to ozacza ze finał masz juz za soba Prawda ze to sama przyjemność ??

Wolalbym gdzie indziej lapke wsadzac niz miedzy kolektor
A co do tego gdzie sie zerwala trudno powiedziec.Bo tego czerwonego plastiku sie trzyma ale jak ciagne to wogole nie lapie

-----------------
Tazz, Wilk
Kopciuch Kombiak klasy E 2005r. 3.2 CDi
Kopciuch Kombiak klasy C 2003r. 2.2 CDi
Czerwony Gromiasty - KONIEC :(
Niebieski Gruzik MK4 - 2.0 150HP
Szybki Czarny Dachowiec 2.0 150KM

Cytat:
2005-04-30 19:34:24, ZieleTDH pisze:
Wolalbym gdzie indziej lapke wsadzac niz miedzy kolektor A co do tego gdzie sie zerwala trudno powiedziec.Bo tego czerwonego plastiku sie trzyma ale jak ciagne to wogole nie lapie

no to porobione

jest dokladnie tak jak irek powiedzial.. jedyny sposob prawdopodobnie spadla ci kolka na koncu linki z zamka.