Orurowanie..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś z szanownych forumowiczów widział kiedyś Omegę B orurowaną z przodu? Czy jest może jakiś link do przykładu czegoś takiego ?

ja nie widziałem i widziec nie chce. Juz mi wystarczy ze widziałem orurowaną astre

Ja nie widzialem, ale musi to wygladac ... okropnie.

Bo to ponizej to profanacja!

Omega orurowana Mysle ze to nie byl by dobry pomysl bo mogloby to wygladac bardzo smiesznie chociaz z jednej strony stojac w korku gdzie nic sie nie dzieje i zobaczyc takie cudo to troche moznabylo by sie posmiac
Orurowanie pochodzi z aut terenowych .... a ja widzialem kiedys malucha, golfa, matiza itd orurowanego i moim zdaniem to sie troche zbliza do wiejskiego tuningu
Ale to tylko moje skromne zdanie

Pytanie nie jest pozbawione sensu albowiem bedąc u zachodnich sąsiadów widziałem omege w wersji pseudoterenowej jak kiedyś golf II. Była wysoko zawieszona, orurowana i na szerszym rozstawie osi.Myslałem, że ktoś zna temat bo pytam li tylko z ciekawości.

Zobacz jak dziwnie wyglada Scierra

Obawiam się Zupper, że w tym szanownym towarzystwie nie znajdzesz zrozumienia , a nawet jak komuś się rureczki tu i ówdzie podobaja to się nie przyzna do tego.

Zupełnie subiektywnie patrząc na sylwetke Omy A i B stwierdzam, że orurowanie zupełnie do nich nie pasuje i wątpię żeby coś lub ktoś mógł mnie przekonać.

Gdybyś jednak się przymierzał polecałbym skontaktowanie się z jakimś specem od "virtual tuningu" - chyba nawet na okapie się ktoś w to bawi. Zapodasz zdjęcie swojej betki i spec wypracuje Ci wszelkie dodatki i zobaczysz jak to wygląda w całości.

Ten sposób polecam zresztą wszystkim którzy bawią sie w tuning zewnętrzny - szybsze to i tańsze niż np.przymierzanie,kupowanie,odsprzedawanie miliona i jednej alufelgi bo nie pasuje, bo nie ładna, bo za mała, bo za duża itp., albo spoilera,listwy,lakieru i czort wie czego jeszcze - od czegoś te komputery przecież są - nie tylko od klepania na forum.

ps.Poprawiony link niebezpośredni Koliberka: http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/11151651474668333.jpg
- faktycznie beznadzieja

[ wiadomość edytowana przez: Solltys dnia 2005-05-04 14:34:34 ]

Rurować nie zamierzam ani jakiegokolwiek tiuningu czynić. Ciekawość i intrygujący widok owej, wczesniej wspomnianej omy sprawiły, że o to pytam.To wszystko.
Pozdrówka

Cytat:
2005-05-04 14:25:46, Solltys pisze:
(..)ps.Poprawiony link niebezpośredni Koliberka: http://i.frazpc.pl/pliki/2002/board_graf/11151651474668333.jpg - faktycznie beznadzieja

dzieki Solltys

Cytat:
2005-05-04 14:48:06, zupper pisze:
Rurować nie zamierzam ani jakiegokolwiek tiuningu czynić.

Tak myślałem
Ale tradycyjnie do sucho postawionego Twojego pytania "dorobiliśmy" ideologię i "co autor miał na myśli" i już, już miał być to "rozwojowy" wątek nt.kto lubi rurki, a kto nie, a tu dupa.

i dobrze nie dojdzie do zbeszczeszczenia Omy pozdrawiam

Dana woda, podlegajaca ciśnieniu, napotykając na otwor, czyl iszczelinę w "orurowaniu" wypływa, praw fizyki pan nie zmienisz i nie bądź pan głąb

kiedys widzialem astre podwyzszona i orurowana to byla poprostu katastrofa orurowanie moze i jest dobre ale nie do takich aut a juz napewno nie do omegi

orurowanie do Omegi pasuje tak samo jak 13" kola do pozadnej terenowki

A ja nie mam nic przeciw orurowaniu

Witam po Czeladzi jezdzi biala oma a caravan z orurowaniem i nie wyglada to zle ,to wyglada poprostu fatalnie!!! postaram sie zrobic fotki
Stiker

Ci którzy chcą mimo wszystko rurować, muszą się pospieszyć, gdyż władze myślą, aby od nowego roku wprowadzić zakaz rurowania samochodów. Te które już mają rury ten przepis nie będzie dotyczył.

Słyszałem to w radiu, ale nie pamiętam w jakim.