Zalozylem gaz i co dalej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie jakie świece polecacie i jakie przewody. Słyszałem że tesla są dobre przewody a świece NRG czy jakoś tak dokłdnie nie pamiętam. Pozdro!!!

Cytat:
2005-05-15 19:45:34, kemot pisze:
Mam pytanie jakie świece polecacie i jakie przewody. Słyszałem że tesla są dobre przewody a świece NRG czy jakoś tak dokłdnie nie pamiętam. Pozdro!!!

Co do świec używam ISKRY i sobie chwalę

Ja mam przewody firmy z EŁKu - ZEM, maja juz ponad 30tkm i na razie jest spokój.

Swiece na których jeżdze to Bosch Super plus WR7D+ - sa to te z itrem, 20tkm przechodza bez problemu na gazie.

Ja na Boshach i kablach Sentech zrobiłem już prawie 40 tysiecy i nic sie nie dzieje

ja kombinowalem z boschami ngk championami..i po zrobieniu 120tys na gazie nie widze roznicy miedzy tymi swiecami a zwyklymi iskramia..a skoro nie widc roznicy to po co przeplacac??

TESLA + NGK bardzo udane połączenia ! ...może świeczki nieco droższe od Iskry ale...nie jest źle....Feuvert ma NGK w cenach hurtu więc zajrzyj do nich !

Po swoich doświadczeniach z Bosch' ami mogę napisać tylko jedno:

"Świece Boscha wrzuć do kosza".

Moje autko ma "wszczepione" Denso i podobnie jak w przypadku NGK pracuje bardzo sympatycznie.

Pozdrawiam - SpeedR

qbaj : a po ile te iskry ??

Ja osobiście mam przykre wspomnienia z ISKRAmi GAZ więc nie polecam
Założyłem NGK V-Line i jest dobrze

Wczesniej jezdzilem na Iskrach (normalnych), teraz jezdze na NGK i jakos roznicy sie zadnej dopatrzec nie moge...
No NGK sa ladniej zapakowane i ladniej wygladaja (ach to naciecie na elektrodzie)

Cytat:
2005-05-15 22:50:00, QLogic pisze:
Wczesniej jezdzilem na Iskrach (normalnych), teraz jezdze na NGK i jakos roznicy sie zadnej dopatrzec nie moge... No NGK sa ladniej zapakowane i ladniej wygladaja (ach to naciecie na elektrodzie)

QLogic 'wstrętny' prześmiewco Jako że niecierpię najgłupszego tekstu jaki wymyślono na forach, czyli "SKORZYSTAJ Z WYSZUKIWARKI" (Oczywiście oprócz uzasadnonych przypadków ) I żeby nie byś gołosłownym poczytaj : Temat podany na tacy, CZYLI MOJE BOJE Z GAZOWNIKAMI

Ale moj post wcale nie byl napisany zlosliwie, chociaz widze, ze faktycznie taki wyszedl

Akurat widac miales pecha z tymi swiecami. Ja przejezdzilem na Iskrach 30tys i jedyna roznica w porownaniu z nowymi NGK to to, ze zapala szybciej, jak jest cieply to nawet z dotyku.