Robienie podlogi ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam takie male zapytanko poniewaz dzisiaj zajzalem pod mojego maluszka i troszke sie przerazilem postanowilem ze musze zrobic cos z tym chcialem sie dowiedziec jakie sa orientacyjne ceny robienia podlogi od strony kierowcy ?? juz wiem ze z rallyman jade w czwartek do blacharza ale caly czas mi to lata po lbie i chcial bym wiedziec wczesniej ile gotowki musze przygotowac jezlei ktos robil podloge to ile mu to wyszlo z gory thx

to pytanie można porównac do czegos takiego: ile ziarenek kawy jest zmielone w tym co nabierzesz na łyżeczke. nikt ci dokładnie nie powie bo nikt nie wie ile trzeba tam włożyc pracy i czasu. to bedzie widziedział tylko ten kto sie na tym zna i bedzie to robił

Cytat:
2005-05-03 17:46:23, bizer_trikolor pisze:
to pytanie można porównac do czegos takiego: ile ziarenek kawy jest zmielone w tym co nabierzesz na łyżeczke. nikt ci dokładnie nie powie bo nikt nie wie ile trzeba tam włożyc pracy i czasu. to bedzie widziedział tylko ten kto sie na tym zna i bedzie to robił

Wszystko wymieniac? Zaspawac pare dziurek? Ciagniesz nogami po ziemi?

Cytat:
2005-05-03 17:46:23, bizer_trikolor pisze:

nie koniecznie bo chce cene przyblizona jak ktos robil to to powinien wiedziec ile zaplacil ? :>

500zl.