| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
borysirl F&F Sympatyk 15 x 125p OPOLE | 2005-05-04 15:47:47 Wlasnie wrocilem z egzaminu na prawo jazdy kategorii C i D i musze sie i pochwalic i przyznac do bledu... zaczalem od kat C i na dzien dobry na placu cofanie po luku i zatrzymanie sie tylem na linii o szerokosci 40 cm. Pierwsza proba nie wyszlo braklo 2 metrow , druga proba braklo pol metra i dupa zbita wynik egzaminu negatywny (na swoja obrone powiem ze star ktorym zdawalem roznil sie od tego na ktorym sie uczylem paka i gabarytami) od razu po tym przystapilem do kat D i tutaj wszystko po kolei poszlo pozytywnie to samo cofanie po luku parkowanie prostopadle i ruszanie na wzniesieniu pozniej juz tylko miasto co w zasadzie bylo formalnoscia. Teraz tylko czekac az z Warszawki przyjdzie papierek zrobic swiadectwo kwalifikacji i juz moge podejmowac prace w zawodzie. Od dzis mozecie mi mowic "kierowca autobusu" Moze kiedys moje uprawnienia sie przydadza tak jak ostatnio patenty zeglarskie To tyle chcialem sie Wam tylko pochwalic
PS Poochaty- dzis wieczorkiem zajme sie kompresja filmiku i bede mial plytke z fotami wiec najwczesniej jutro ja posle Dejta- wielkie dzieki za pomoc w dostaniu sie do domu gazu starczylo mi na styk
Mar125- mam nadzieje ze dokulales sie do domu bez zbednych przygod?? POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!!!!!!! |
eLMo126 SC Radom | 2005-05-04 15:50:00 Pogratulować
Pierwszy egzamin na C oblałem identycznie
A autobusy tez sobie kiedys zrobie
pozdro |
bimber1 (S) Furious Moderator kant Kraków | 2005-05-04 19:21:22
ale nad sosine III zapraszamy jednak fiatem
Gratuluje człowieczku w spódnicy |
mar125 (M) Furious Moderator ![]() 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2005-05-05 00:34:57 tak,dałem rade,co prawda zmieniłem koło na zapas bo miałem juz dość...
gratuluje ps. jak nie zdałeś C to znaczy że masz przyczepy tylko do B?? ----------------- "Fatalna Imitacja Auta Turystycznego" P.U.H. MARAKANT Transport samochodów / pomoc drogowa Poliwęglan do rajdówek |
SianoSW 126p Świętochłowice | 2005-05-05 07:41:56
|
mar125 (M) Furious Moderator ![]() 124sc'74 , 125p'76 , ... sosnowiec | 2005-05-05 07:47:42 no taaak-jakaś pomroczność mnie ogarneła chyba ----------------- "Fatalna Imitacja Auta Turystycznego" P.U.H. MARAKANT Transport samochodów / pomoc drogowa Poliwęglan do rajdówek |