Dywaniki Samochodowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Jestem producentem dywaników samochodowych min. do samochodów Daewoo.
Widzę, że Wasz klub jest dosyć znany i liczny.
Chciałbym zaprazentować swoją ofertę.
Może bylibyście zainteresowani dywanikami z logiem Waszego klubu.
Wykonuje takie gadżety do innych klubów samochodowych w bardzo przystępnej cenie.
.
pozdrawiam
Dariusz Ignasiak
www.darmag.pl

ps. nie mogłem znaleźć kontaktu do Bossa klubu, wiec umieściłem posta na forum, gdy bedzie łamać Wasze zasady, prosze o przeniesienie go na właściwe miejsce

Jaka byłaby ewentualna cena ?

Tak na poważnie jestem gotów udostepnić swoje autko do przetestowania tych dywaników z moją recenzją osobistą.

Telefon jest w profilu.

[ wiadomość edytowana przez: denwer dnia 2004-10-17 19:06:49 ]

Cytat:
2004-10-17 14:15:59, DeeJay pisze:

o właśnie! ....i prosimy jeszcze o kilka zdań na temat wykonania-jakie materiały, kolory, iitp. ...

A najlepiej byłoby jakieś forki umieścić albo przesłać do któregoś z chłopaków coby je wrzucili na forum.

hmmmm dywaniki z logiem klubowym... to całkiem niezły pomysł
Tylko cena i jakość??

Cytat:
2004-10-17 14:15:59, DeeJay pisze:

Przyłącze się do pytania.
Czy taka jak TU ?
50zeta?

Tylko, że ja mam chyba trochu inny kształt dywaników.

[ wiadomość edytowana przez: kisztan dnia 2004-10-18 10:03:10 ]

Cytat:
2004-10-18 07:26:22, -JACO- pisze:
...." Tylko cena i jakość??..."

No właśnie JAKOŚĆ!!...może ktoś z "naszych" mieszka blisko Pana Producenta??...warto by sprawdzić...50 zł to byłoby podejrzanie tanio...
Kupuję takie dywaniki od lat u jednego wykonawcy....50 zł to taka podstawowa cena za cieńki stosunkowo materiał na słabiutkim podkładzie...naprawdę solidne kosztuję w granicach 100zł/kpl!

No, wygląda to całkiem interesująco. A jeszcze bardziej interesująco byłoby z jakimś rabacikiem przy większym zamówieniu, bo myślę, że trochę chętnych by się znalazło.

Tu aukcje ( to chyba Pana Darka):
Dywaniki

[ wiadomość edytowana przez: kisztan dnia 2004-10-18 10:47:14 ]

no i ja bym się pisał, może by tak z Nickiem Moje obecne wyszyłu już niestety tandetne były z SyfMarketu

Tzn. ja się genearlnie piszę, bo z jakością chyba nie może być gorzej niż właśnie z tymi z syfmarketów, które już mnie trochę . Kosztuje toto i tak ze 3 dychy, a na dodatek zupełnie nie jest dopasowane, więc się roluje, zwija, pod pedały włazi. Masakra. Pytanie tylko jak to zorganizować, bo faktycznie z klubowym logo byłoby ciekawie.

Czempin to niedaleko Poznania.
Więc może któryś z klubowiczów z Pyrlandi obaczy te dywamiki czy warto.

ja wiem jedno, do następnych przykleją od spoku rzepy, tak by się nie rolowały i nie zginały , te rzepy spokojnie przytrzymają dywaniki do wykładziny.

Z powodu rolowania sie Dywaników made by SyfMarket, poZbyłem się dywanika kierowcy i chcwilowo jeżdżę na plastiku >>> fabrycznym

Tiaaaa.
Z logiem powiadacie? Świetny pomysł....
Tylko najpierw uzgodnijmy to logo...
Może koło Nowego Roku będzie jakaś decyzja... (tylko którego roku?)

Ale ogólnie popieram i jestem za.

Pozdro

Navi
Espero Serial Killer

Ja już posiadam dywaniki welurowe, ale byłbym zainteresowany czymś na zimę, tak aby woda się nie wylewała "za burte".
No i żeby nie były to tzw. dywaniki uniwersalne!!!

[ wiadomość edytowana przez: Piotr_W dnia 2004-10-20 14:03:33 ]

cze
Jestem również zainteresowany, jak cos to dajcie znać przy zamówieniu

Panowie a może poprostu logo DU (polskie) i napis Internetowy Klub Espero - ja wolałbym kolor popielaty napisów. Trzeba zrobić listę, przesłać kaskę do osoby która siępodejmie zakupu pewnej ilości dywaników i postarać się o zniżki

Wyciągam wątek bo napotkałem coś ciekawego

Jeżeli komuś zależy na naprawdę WZOROWO dopasowanych dywanikach na dodatek świetnych jakościowo ...i to nie tylko do Esperaczka ale praktycznie do każdego autka to polecam z czystym sumieniem FEUVERT !!

Mają w ofercie wręcz perfekcyjne dywaniki !! (czegoś takiego nie widziałem chociaż od lat zakładam takowe robione wyłącznie na zamówienie !)

Tera bedom ceny:

- jeżeli są to typówki -czyli wszystkie co w danym momencie jest na ich sklepie - w promocji 58zł ! (bez promocji chyba kole 70)
-jeżeli nie ma "na stanie" takowych to trzeba zamówić- czeka się max tydzień , a koszt to 99zł (chyba że ktoś zażyczy sobie ekstra kolorystykę i extra welur to nawet 200zł! ....ale to bez sensu .....te za 99 są wystrczająco debeściarskie )

aha!....dywaniki mają GWARANCJĘ !! ...i to o ile się nie mylę na 2 lata!

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2005-04-13 02:42:56 ]

no dobra..ale gdzie to kupic?? ktos z wawy zna sklep tej firmy?