Rozwalona szyba... porada na szybko potrzebna...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
wlasnei jechalem a4 z granicy do domu... i w ololicach wrocka jakies gowniarze zabawili sie w rzucanei kamieniami z mostu...
efekt taki ze mam 3 punkty na szybie... wyglada to nei fajnie...
auto musi byc sprawne do niedzieli...
jak ktos zna w okolicach katowic... bytom... TG itd jakis punkt umiejacy polatac taka szybe to plis o pomoc!!!!!!!!!!!!1

pozdrawiam i dzieki

ETomek

Cytat:
2005-04-29 22:30:05, ETomek_GT pisze:
witam wlasnei jechalem a4 z granicy do domu... i w ololicach wrocka jakies gowniarze zabawili sie w rzucanei kamieniami z mostu... efekt taki ze mam 3 punkty na szybie... wyglada to nei fajnie... auto musi byc sprawne do niedzieli... jak ktos zna w okolicach katowic... bytom... TG itd jakis punkt umiejacy polatac taka szybe to plis o pomoc!!!!!!!!!!!!1 pozdrawiam i dzieki ETomek

duże to jest????

jeżeli małe odpryski to da się załatać.. jeżeli coś większego to czeka cię wymiana szyby........
niedawno też oberwałem kamieniem w szybę........ na podwórku.... na początku rysa miała może z 5 -10 cm... po przejeździe do wawki powiększyła się ze 2 razy.... więc jeżeli chcesz łatać.... to jak najszybciej i omijaj dziury....

a propos warsztatu to poszukajtutaj

w którym miejscu te gówniarze stały.... ??? zadzwoniłeś na policje???

pozdro

no dosc spore... 3 takie odpryski o ok 0,5 cm srednicz rozwiezdzone...
z jednego sladu ochodzi taka dluzsza rysa... nie fajnie to wyglada...
u mnie rysa ma na razie ok 2 cm
po przejechaniu 200km nic sie nei powiekszyko wiec moze neijest tak tragicznei jak mysle... nio ale zobaczymy...

po policja zadzwonilem... i to tez bylo niezle...
zadzwonilem i im to mowie a oni ze nei do nich sie mialem ddzwonic bo oni sie innym rejonem zajmuja i mam przejechac kawalek i zadzwoinic jeszczw raz... fajen co nie...

nio ale grzecznei tak tez zrobilem i ich skierowalem... bylo to ok 25-30 km przed wrockiem...

dzieki za linka...

ETomek

no tak policja w polsce

jeżeli uszkodzenia masz takie jak opisujesz.. to obawiam się że czeka cię wymiana szyby.....

ale możesz się spytać czy naprawią.... pamiętaj jednak że naprawa też może nieźle kosztować....

nie wiem jak do espero.. ale do nubiry szyba pilkingtona to koszt 450 zł.... za 350 można dostać polski produkt....

pozdro

no... zobaczym rano bede dzwonic i jezdzic... qrde a mial to byc mily weekendzik na slasku...
moze faktycznei lepiej w szybe zainwestowac... nio ale tego mi od reki ne izrobia jak znam realia...a ja auto na niedziele potrzebuje... wiec coz ... obawiam sie ze 2 tyg bede jezdzic i sie modlic zeby m isie na cala szybe nei rozeszlo...

wrrrrrrr

ETomek

jednak polak potrafi...
fachowa nazwa uszkodzenia "pszczola" w ilosci 3szt...
majster w radzionkowie wzial sobie 70zl i po 45 mi szybka zostaal zrobiona...
ok widac 3 punkty ale rysy i czarne punkty znikly...
takze jescze tym razem sie udalo w miare tanio to polatac...
pozdrawiam i thx koliber7

Cytat:
2005-05-01 22:39:09, ETomek_GT pisze:
jednak polak potrafi... fachowa nazwa uszkodzenia "pszczola" w ilosci 3szt...
.........i thx koliber7 "....

noooo.....pszczoła x3, koliber x7 /KOLIBER ?? /.....a myślałem że chodzi o poważny temat uszkodzonej rzedniej szyby

P.S. a poważniej ..... Super że udało się uratować sprawę za w miarę niewielkie pieniązki !

Cytat:
2005-05-01 22:39:09, ETomek_GT pisze:
jednak polak potrafi... fachowa nazwa uszkodzenia "pszczola" w ilosci 3szt... majster w radzionkowie wzial sobie 70zl i po 45 mi szybka zostaal zrobiona... ok widac 3 punkty ale rysy i czarne punkty znikly... takze jescze tym razem sie udalo w miare tanio to polatac... pozdrawiam i thx koliber7

spoko że ci się udało to tanio zrobić

POZDRAWIAM KOLBER 7

P.S. nie wie ktoś czy tej 7 z mojego nicka nie da się usunąć???

Cytat:
2005-05-03 15:06:14, Kolber7 pisze:
... nie wie ktoś czy tej 7 z mojego nicka nie da się usunąć???

Wie

no dobraaa....Wie...i Powie.....w tej sprawie /a przy okazji może nie tylko w tej/ wyślij priva do JACO ...powinno pomóc

Cytat:
2005-05-03 15:43:26, bogdan1 pisze:
no dobraaa....Wie...i Powie.....w tej sprawie /a przy okazji może nie tylko w tej/ wyślij priva do JACO ...powinno pomóc

dzięki

i sobie slask pogadal )))

a przy okazji zna sie ktos z Was prywatnie?

czy tylko wawa ma swoje kregi espero???

pozdrowionka

Cytat:
2005-05-03 15:43:26, bogdan1 pisze:

Wydaje mi się że lepiej od razu do admina Motonews
(co prawda pominiesz drogę służbową, i kilka ważnych osobistości ale co tam )

Cytat:
2005-05-03 20:15:30, Grzegorz pisze:
Wydaje mi się że lepiej od razu do admina Motonews (co prawda pominiesz drogę służbową, i kilka ważnych osobistości ale co tam )

Zainteresowany już wszystko wie, kontaktował się ze mną na privie

Cytat:
2005-05-03 20:15:30, Grzegorz pisze:
Wydaje mi się że lepiej od razu do admina Motonews (co prawda pominiesz drogę służbową, i kilka ważnych osobistości ale co tam )

Grzesiu...zapomniałeś że nad Wszystkimi czuwa jeszcze Pan Bóg!?? ... naprawdę trzeba z taką błahostką od razu w niebo mierzyć ??

Przy okazji Pozdrowionka bo rzadkooo Cię widujemy ostatnimi czasy

Cytat:
2005-05-03 20:03:57, ETomek_GT pisze:
a przy okazji zna sie ktos z Was prywatnie? czy tylko wawa ma swoje kregi espero??? pozdrowionka

Zajżyj na przykład tu a poznasz odpowiedź

Cytat:
2005-05-03 20:03:57, ETomek_GT pisze:
...."a przy okazji zna sie ktos z Was prywatnie? czy tylko wawa ma swoje kregi espero??? ..."

albo NIE ROZUMIEM PYTANIA !
albo ETomku nie czytasz opowieści o Naszych Zlotach

Cytat:
2005-05-03 20:17:40, -JACO- pisze:
Zainteresowany już wszystko wie, kontaktował się ze mną na privie

yyyyyyyy... niop... jakos tak wyszl oze nei czytam

Cytat:
2005-05-03 21:04:31, ETomek_GT pisze:
yyyyyyyy... niop... jakos tak wyszl oze nei czytam

poczytaj.....ale jakby Ci się nie chciało to odpowiem Ci krótko, że NIE TYLKO W-wa