Fiat 126 Rally Evo 2 900 power hop siup bęc pałer w akcji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Odrazu mówie ze nie jest to jakiś klip wypasiony i montowałem go 10 minut. Mimo że zajmuje sporo, bo ok 90 MB to serdecznie zapraszam do ściągania bo warto zobaczyć jak się jeźzi bez jedynki i bez renaty Ale chyba aż tak źle nie było
klip

[ wiadomość edytowana przez: Kuner dnia 2005-05-03 16:55:04 ]

juz zasysam, transfer całkiem git, za 3 minuty bedzie u mnie

sciaglem, zajebista jazda, troche Ci pluzy przodem albo dupa wyprzedza przod ale wierze ze to kwestia jeszcze paru przejechanych km oesowych troche duza kompresja gubiaca sie przy szybkich ruchach kamery. pierdolnik jezdzi calkiem calkiem, pamietam ja tez jezdzilem dobre poltora miesiaca bez 1ki i daje rade

dawaj wiecej

sciągnęłem ale odpalić żądnym programem nie moge
czego używacie do odtwarzania... ew. jakie kodeki macie ?

tysh sciaglem.. bylo i glosno i bokiem wiec jak najbardziej klip nominowany do oscara moze byc jakos nie widac za bardzo zeby 1 nie bylo ale kompresja tak zjeeeeebana ze szok... jak zoltar mowi, dawaj więcej

Nawet sie toczy ta padaka
Ale reczny to widac, ze czasem zalapal, wiec nie klam ze nie masz
Ja za niedlugo tez bede jezdzil na 2, bo jedynka mi wypada juz

bajerka fest

ja uzywam k-lite mega codec pack - 99 % procent formatow video obsluguje

jest git tylko jakość magrania słabiutka

To ze jedynki i wsteka nie masz to żadna nowina bo ja wczoraj tez straciłem i to ze jakośc słabizna to upalanko całkiem w cipke ciekawe ile bieznika jeszcze zostało

Japierpapier - do jutra mi nie zejdzie
Ale z tego co piszom to chyba warto

Co prawda bez dźwięku i obraz cholernie zarywał, ale pooglądałem. Jazda pierwsza klasa, placyk też fajny tam macie na takie upalanka.

Kabul zainstalowałem tego packa i o tyle dobrze że obraz mi się pojawił, bo dźwięku ni cholery

Cytat:
2005-05-03 23:26:52, BLUE_650 pisze:
To ze jedynki i wsteka nie masz

A sie pochwale ze wsteka właśnie mam

ładnie wymiata to EVO2 bardzo sympatyczne bardzo
a jak oponki hehe

Cytat:
2005-05-04 03:21:59, York pisze:
Kabul zainstalowałem tego packa i o tyle dobrze że obraz mi się pojawił, bo dźwięku ni cholery

no ja jestem swiezo po formacie mam tylko to i Xvida najnowszego i chodzi
kombinuj bo dzwiek jest miodny

Cytat:
2005-05-04 06:32:53, PitusK pisze:
a jak oponki hehe

Para tylnych Dębic Vivo mktóra miała 9mm bieżnika jak zakładałem już sie skończyła... wyszły druty, które sie poprzecierały i ta cienka guma jedynie została.. ehhh jeździło sie z takimi gumami po miewście

fajny klipex dosc, ladnie autko bryka
powodzenia w dalszych pracach

Nastepnym razem postaram sie to ładniej skompresowac

No pozamiatałeś troche
Fajny klip..miłe dżwięki.....no i tee feeeelgi miodne