MotoNews.pl

Kilka pytań odnośnie 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Mam parę pytań związanych z przeróbkami 125p .
Chciałbym założyć przednie szyby ładowskie , i chciałbym się dowiedzieć co trzeba przerobić itp. oraz jak najlepiej pozbyć się przednich lamp tych z postojówką i kierunkowskazem.
Oraz czy skrzynia ładowska wejdzie mi pod silinik 125p i co na tym mogę zyskać?!
Proszę o info.

POZDRO

Jak chcesz sie swiatel pozbywac? :| Troche nie czaje... Nie znam sie na tym ani nie pochwalam i wogole, pytam z czystej ciekawosci...

tak myślałem nad pozbyciu się tych bocznych lamp i wsadzenie innych w np.przedni pas, tylko niewiem czy to dojdzie do skutku , bardziej chodzi mi o szyby i skrzynie!!!

POZDRO

Cytat:
2005-06-12 21:51:35, chojnas pisze:
tak myślałem nad pozbyciu się tych bocznych lamp i wsadzenie innych w np.przedni pas, tylko niewiem czy to dojdzie do skutku , bardziej chodzi mi o szyby i skrzynie!!! POZDRO

To może lepiej kupić sobie po prostu łade, niż przerabiać w ten sposób fiata, pozdroo

A cześć Chojnas!
(My się znamy ze spota Furiatów na Lechu w styczniu )

Przednie szyby od łady - w sensie, żeby w dzrwiach nie było trójkątów? ZTCW po wymontowaniu trójkąta trzeba wspawać w drzwi przednią prowadnicę szyby z łady, jest z tym sporo roboty, żeby to dobrze potem działało. Ten temat był już poruszany zdaje się, sprawdż wyszukiwarkę...
Kierunków pozbyć oczywiście się da, Vievioor ma taki patent w picku plus kierunki od poldka prześciówki w przednim pasie. Dobrze jest też w takim wypadku przesunąć reflektory bardziej na zewnętrzną .
A co do skrzyni z ładzianki, to niestety nie mam pojęcia, też polecam wyszukiwarkę .

Pzdrv.

[ wiadomość edytowana przez: jacek_s dnia 2005-06-12 22:05:08 ]

Jacek dzięki za info trochę mało ale zawsze się przyda!!!

No faktycznie poznaliśmy się tam

POZDRO

Cytat:
2005-06-12 22:10:40, chojnas pisze:
Jacek dzięki za info trochę mało ale zawsze się przyda!!!

No wiesz, mało bo ja takich myków nie planuję, chociaż akurat o szybach od łady kiedyś myślałem...
Ale... Popatrz tu:
klik 1
klik 2

wedlug mnie jest to wiecej pierdo****a niz to jest warte tym bardziej, ze nie mowie o bzykaniu. na ostatnie pytanie moga sie wypowiedziec jedynie wielcy teoretycy klubu, bo o takim patencie jeszcze nie slyszalem. podejrzewam, ze jedyne co mozesz zyskac, to kurw**e, czyli zyskasz straty.