Zlot DemoCarów w Turawie 30

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W ramach informacji, to w dniach 30.04 - 3.05 odbedzie sie zlot samochodow z krajow Socjalistycznych. Zapowiedziało sie już około 70 brygad ale najprawdopodobniej przybedzie jeszcze kolo 20. Pole namiotowe "Turawik" znajduje sie nad "Dużym Jeziorem" przy promenadzie [ cena noclegu to 13zl ]. W planie konkursy, wyscigi, wybory na njapiekniejszego itd. We wtorek tj 03.05 auta przejada w paradzie ulicami OPOLA. Mozna sie zapisywac u organizatora [506 176 283] badz poprostu przyjechac poogladac.
Oficjalne otwarcie w sobote[30.04] o godzinie 11:00 w Turawie.
Ja osobiscie sie wybieram moja czarna Ladzianka i zapraszam wszystkich chetnych do odwiedzenia moich pieknych okolic

Dzieki za info!!!!! Cały czas myslę, czy przypadkiem nie udało by mi się przyjechać
W każdym razie - jesli będziesz - zrób jkaąś relację na stronę!!!!
paweł

OK !! tylko skombinuje jakas cyfrowke [bo sam nie posiadam] i zalatwione

Aha i jeszcze jedno !! Jakby ktos sie zdecydowal na przyjazd to zostawiam swoj numer w razie czego. Jakby jakies problem z dojezdem albo cos w tym stylu.
888-434-408

Ja się jednak nie wybiorę jutro mam imprezę rodzinną i nic z tego - może dopierow środę na zlot starych aut z Krakowa ( youngtimer.pl ) do Dobczyc - pnoć mają nas nawet wpuścić na zamkowy dziediniec.
W każdym razie - czekamy na relację z tej super imprezy w Turawie! Może będa tam jeszcze jakieś łady???

No i wrocilismy !! Ja i moja Czarnulka
Ogolnie bylo bardzo fajnie, tylko jakos kiepsko sie odczuwało przytłaczającą przewage Wartburgów na tym zlocie. Sobote i niedziele spedzilismy w Turawie na polu namiotowym, ogniska, konkursy itd. Ogolnie dobra zabawa piwko, grill. W niedziele odbyly sie sprawnosciowki ( slalom, pacholki itd.) oraz konkurs piękności w którym zasłuzenie wygrał piekny dwu-kolorowy (bordo-ecri) Wartburg 1100 z 60 roku. W poniedziałek natomiast odbyły się wyścigi na 1/4 mili na lotnisku w Skarbimierzu. We wtorek odbyła się uroczysta parada ulicami miasta Opola i pokazy na rynku opolskim. Na zlocie było oczywiście mnóstwo Wartburgów, a poza tym Trabanty, Dacia, VW garbus, Polonez no i LADA.
Niestety zdjęc mam bardzo mało gdyż mój (pozyczony) aparacik to jednak nie LADA, czasami sie psuje

A no i jeszcze jedno ! Mało bo mało ale zawsze to jakieś zdjęcia. I jak bym je chciał wam pokazac to co mam teraz zrobic. Bo jestem troche zielony w tych internetowych sprawach ?
Prosze o pomoc :]

hej!!! dzięki za realcję
Jesli możesz to podeślij to do Humela -
Pozdrowienia
Paweł