| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
noras HF MEMBER było Pony -> Fiesta ... Mysłowice | 2005-04-24 20:20:38 bedac dzisiaj we Wroclawiu
natknalem sie na prezentacje nowej Sonaty i Tucsona na rynku stala czarna Sonatka i zloty Tucson Sonatka miodzio czarny kolor w srodku jasna skora automat ogromny bagaznik ladne wnetrze i niezle wykonczona nie jechalem wiec nie wiem czy trzeszczy ale wiem ze mozna bylo sie umowic bo sprzedawca mnie zachecal Tucson z zewnatrz ladny w srodku rowniez niezle fajnie umiejscowiony drazek skrzyni biegow bagaznik maly i co dziwne sprzedawca powiedzial ze silnik 2.0CRDi to robota Mercedesa a czesci mechaniczne to w wiekszosci Mitsubishi powiem szczerze ze uznalem to za belkot moze i silnik jest spokrewniony z jednostkami Merca (co latwo bedzie sprawdzic po skoku tloka i srednicy cylindrow) ale ze czesci mechaniczne auta to Mitsu jakos nie wierze ogolnie ladne auta Sonata wkrotce bedzie dostepna w wersji 3,3 V6 i wtedy z pewnoscia popelnie jazde probna
|
Witek HF MEMBER Hyundai Atos 1.0 GL Ochotnica Górna/Kraków | 2005-04-25 15:33:37 jak sie nie myle to Mitsubishi, Hyundai i Mercedes silnie współpracjują i tworzą nowoczesne silniki!!!
niedawno mieli nawet jakies problemy tj. Mercedes zrezygnował z kupna akcji Mitsubishi - czy coś takiego.... |
BANDITTO HF MEMBER HYUNDAI LANTRA Warszawa - Only Mokotów | 2005-05-18 12:23:31 zakochalem sie w tej nowej SONACIE.... ![]() |
Jarek_2 HF MEMBER UE | 2005-05-18 13:17:33
nie ty jeden...... szczególnie z tym większym silnikiem |