Spojler na klapie bagażnika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przeglądałem fotki waszych aut (nie wszystkich) i zauważyłem
na niektórych (Łukasz,Maciek75,Adminek) spojlery + dodatkowe
światło stop. Czy w to wyposażyła Was fabryka czy też sami
dołożyliście ?
Jeśli sami, to może sypniecie garścią informacji o nich ?

Kupiony przez cufal na giełdzie, pomalowany, przykrecony podłączony i tyle.........

ja kupilem dzięki Pyclowi
czekam teraz na pomalowanie i doprowadzenie do stanu urzywalności i na zlot w rudnikach powinien już też być

Mój kupiony przez internet od firmy CETUS z Łodzi - te same , jakie oferuje Jedrasik jednak po niższej cenie - przynajmniej wtedy - reszta jak u Adama

Kupiony juz ze spojlerem.
ostatnio w Salonie DAEWOO na zlocie zaspowym w Gdańsku widzieliśmy z ADAMEMWD oryginalny (?) taki spojler do espareka za bodaj 720 złotówek

Eeee... glupstwa gadasz 720 zł ??? 80 zł prawda Diackonie no moze nie funkiel nowka ale nie uzywany

Pycel ale oni mówią chyba o tym co ma stop na całej długości plus pozycje na stopkach - to dopiero czad!!!!

Cena - 180 zł, w stanie surowym, do malowania, ze światłem stop - chyba najbardziej popularny wzór - możesz ogladać TU
Niedawno mailowałem do nich - można też podać numer lakieru
i wyślą ci pomalowany. Koszt tej usługi to 100 zł malowanie + lakier ok 50 zł.
Potem wystarczy "tylko" przykleić lub przykręcić

Mam prawie taki sam jak na zdjeciu, dokladnie taki jak na zdjeciu ma Diackon - koszt 80 zl. Byly troszke popekane na brzegach ale konstrukcja calego spojlera byla nie naruszona i odrobina pracy lakiernika z szpachla w reku i sladu nie ma. Dowiem sie czy jeszcze cos zostalo i dam znac na forum.

Pamiętam że orginalny spoilerek do esperacza w salonie daewoo stał po 700 zl w 1998 roku

Dzięki za wszelkie informacje.

Pozdrawiam

a to wieśniaki - na www. podanym przez HenBas-a widnieje fotka zielonego lanosa ze spojlerkiem WRC!!!
To jest lanosmojego qumpla niejakiego Wąskiego
Jakiś czas temu toczyła się wojna z inną firmą która tez udostępniła jego fotke bez zgody.....teraz trzeba tym nosa utrzeć

mało tego zobaczyłem jeszcze fotke srebrnej Nubirki Cysia......

Tomek !
Z pewnością masz rację, ale jak tak będziemy podchodzić do sprawy zdjęć zamieszczanych w necie to obawiam się, że przestaniemy niedługo cokolwiek oglądać !
Przecież my również umieszczamy na Naszej stronie różne adresy, zdjęcia i komentarze wyłapane w necie ( bez pozwolenia !) i nikt nie robi z tego powodu awantury No, może na razie !

tak tylko że on wyraźnie sobie tego nie życzył

Tak kwestia tych samych zdjęć przewijających się w ofertach różnych firm jest na porządku dziennym - przykład firma Wojtmar i Cetus oraz Jędrasik udostępniają to samo zdjęcie espero ze spoilerem. Z tym ,że różnica tkwi w cenie np w Cetusie, jak przed chwilą sprawdziłem, ten sam spoiler co w Wojtmar kosztuje 120 zł plus VAT

HenBas ale my nie robimy tego w celach marketingowych czytaj zarobkowych a to juz duza różnica

Ok Tomek !
To zmienia postać rzeczy !
Ale czy można sobie takie coś zastrzec ?

Tomku mysle ze sprawa twojego kolegi jest z gory skazana na porazke Prawo prasowe jasno tlumaczy taka sprawe jak ta ( zdjecie zrobione na ulicy , a lanos jak setki innych , no moze z wyjatkiem spojlera). Poprostu wolno im to zrobic i jezeli w walce jaka bedziecie z nimi prowadzic wysuna ten argument to nic nie wskuracie nawet przy pomocy najlepszych adwokatow. Pozostaje miec tylko nadzieje ze nie maja nawet pojecia ze taka dziedzina prawa istnieje.

Chyba mnie "skrzywił" /albo wyprostował / Virtual Tuning Łukasza G.....do publikacji jego czarów każdy spojlerek na Esperaczku mnie raził...jakoś mi to nie pasiło do tego autka.Teraz mi się podobają!....ale tylko "wysokie" /jak to określają panowie z"Wojtmar"...ot np ten co na Nubirce2. A co do ceny 700zł to za wypasiony, piękniusi/!/ spojlerek z full stopem +dodatkowo pozycjami "w rogach" w 1997r tak zapłaciłem!/montowany w Daewoo Auto-Fica w Poczesnej...Qrde! co to były za czasy! ...zawsze się trochę kasy znalazło na okresowe kaprysy...więc jak spoilera zobaczyłem to nie mogłem się powstrzymać!!

....prawo prasowe .......tylko że zdjęcie nubirki robił sam Cysio w borkach...a potem opublikował na autokaciku.pl
....a fotke lanosa robił ..też Cysio podczas spotu O-T mowego na Cargo.....

to nie sa fotki pstrykniete na ulicach - ale nasze O-Teamowe fotki publikowane na IKL-u