Zlot na Słowacji 3.-5.06.2005r kto przetłumaczy ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Podaje linka niech ktos kto potrafi przetłumaczy z góry dzieki acha i kto sie wybiera ?? 127 Fan Club

Co tu tlumaczyc,baza zlotu jest w miejscowosci Bezovec kolo Piestan,a sam zlot bedzie na torze kartingowym Trebatice.Dobrze by bylo wyslac zgloszenie ,mam kolege ktory moze bedzie w stanie przetlumaczyc liste zgloszeniowa .Jezeli beda chetni na wyjazd to ja jade,bede jechal sam,chetnie kogos zabiore.Do zlotu zostal miesiac wiec mozna by bylo zaczac planowac wspolny wyjazd.
Dzisiaj ruszyly roboty przy mojej kupce zlomu,powinienem zdazyc do czerwca.Jak ktos chce sie zabrac to prosze o kontakt ,z gory mowie ze bedzie niewygodnie,glosno i twardo.

ja juz to omawialem z toba grzesiek i pisze sie z toba na wyjazd
jak trzeba bedzie to dojade tam do ciebie pociagiem itp

Oki,troche daleko masz ale jak chcesz to nie ma sprawy,wyjazd ok 4tej rano ,zobacz jak z pociagiem,sam czy z kims,odezwij sie na skrzynke.

Tak jak wczesniej pisalem tez jade. Z tego co pamietam mielismy sie spotkac na przejsciu w Cieszynie, Nadal aktualne?

Gigi

W Cieszynie albo troche wczesniej,Mikolow,Zory - tak chyba bedziesz jechal?

Jest nowe info na temat zlotu,czesc ktora odbywa sie na torze bedzie polaczona razem ze zlotem Mini Coopera,takze samochodow bedzie prawdopodobnie kupa.Trzeba bedzie zastanowic sie nad noclegiem i wyslac zgloszenia (moze cos nam zarezerwoja do 10 maja,bo puzniej raczej bedzie drozej)

ja ze wzgledow na koszty grzegorz wybral bym opcje najtansza...namiot badz samochod jak pozwolisz totalnie nie mam szmalu...a czego to za niedlugo sie dowiecie...kupilem cos nowego

Namiot raczej odpada,chyba ze ktos inny zabierze,bo moim autem juz teraz nie da sie normalnie jechac,a namiot troche wazy.
W aucie mozna spac ,w koncu to tylko jedna noc ,jest tylko jeden problem-beda dwa kubly-jak lubisz spac w pozycji pionowej to nie ma sprawy.Chyba ze zostawie oryginalne ,sa rozkladane i nie wiem czy auto nie bedzie wygladalo bardziej profi.Odezwij sie na skrzynke.