REJS 2 - potrzebny FIAT 125p klasyk KATOWICE !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak jak w temacie potrzebny fiat 125p klasyk z lat 68-74 z okolic Katowic z dobra blacharka na plan filmowy polskiej komedii.
Wszyscy zainteresowani proszeni o kontakt z numerem telefonu 501 144 010 ...... dzwonil do mnie wlasnie facet z tego filmu i chce mojego fiata niestety ale nie wiem czy bede mial czas, tylko w ostatecznosci pojade swoim... ale jesli jest ktos chetny np z Krakowa to bede wdzieczny .....
prosze o info kto sie zdecydowal

aha i nie robie sobie jaj

panowie moze jednak ktos?????

Cytat:
2005-09-01 07:14:04, Kwadrat125 pisze:
panowie moze jednak ktos?????

Spokojnie daj sie wyspać Temat podwiesiłem aby był bardziej widoczny.

ale bareja nie zyje, wiec co to ma byc za komedia. e rowna sie em ce kwadrat dwa? hehe!

Juz wiem co to za film

Uwaga to będzie: REJS 2
więcej info: TUTAJ >>>

hmmm ... o dwóch udawanych filmowcach to już było... film pt. "Jak to się robi" z duetem Himilsbach (jako literat Narożny) Maklakiewicz (jako reżyser Kozłowski)... więc to jakby połaczenie oryginalnego "Rejsu" i "Jak to się robi"... a że sygnowane przez Mumio to może wyjśc jakas ciekawa produkcja... ja tam bym kanta udostępnił ale "ni mom"

Prezes.. Bareja nie żyje ale Marek Piwowski ("Rejs') owszem jak i Andrzej Kondratiuk ("Jak to sie robi") takowoż...

... poza tym w nawiązaniu do "Rejsu", będąc na zwiedzaniu Torunia podczas zlotu nie mogłem sobie odmówić zaśpiewania - na nadbrzeżu przy Bulwarze Filadelfijskim - "W jeeeeezioranach dziś kapela gra..." (z tego co wiem ofiar w ludziach nie było)
i tym "paszczowym" odgłosem zakończę...
"to może tyle o sobie... czy są jakies pytania?"

o, rejs 2! to zmienia postac rzeczy! dawajcie no ino predko klasyka do filmu! mam nadzieje, ze nie bedzie w tym filmie grac pazura cezary ani kozuchowska malgorzata ani piotr zelt ani ta cala reszta aktorskich popluczyn z seriali.

chyba nie skoro robi to Mumio to moze byc klawy filmik

tylko tak naprawde nie wiem kto to robi
mumio to jak na razie tylko spekulacje

Czy Poznań zalicza się do okolic Katowic?
Jakiś zwrot kosztów dojazdu? + jakaś flaszka?
Czy są jakieś wiadomości do czego konkretnie auto jest potrzebne bo wszelkie wyścigi, wypadki i inne akcje kaskaderskie to mnie nie interesują

wiec sparawa ma sie tak .....
chodzi dokladnie o ten film ktory jest wspomniany ...co do tego czy poznan jest z okolic katowic ...mam pewne obawy ze nie ...ale rozmawalemz gosciem sprawy finansowe wygladaja tak....a mianowicie 200-400 zl plus pewnie jakis zwrot kosztow ale numer podalem wiec trzeba dzwonic do goscia bezposrednio

Zachował się bardzo nieprzyzwoicie, pozbawił mnie posiłku.

BTW - może z naszego ramienia zagrałby ten goopi co jest w damskiej ubikacji napisany?

Szkoda że mój klasyk nie jest taki jak powinien, bo raczej z kierunkowskazami MRowskimi nie bardzo pasuje

i jak załapał się ktoś???
podobno dziś miały być zdjęcia...
ja dzwoniłem rozmawiałem wysłałem naet maila z fotkami auta i miałem dostać odpowiedź ale mimo obiecującej rozmowy... zostałem kompletnie olany ani dzięki ani pier... się

gadalem z tym kolesiem tydzien temu i niestety - poszlo o moje klamki... bo kuszetki... eh szkoda.

Cytat:
2005-09-20 18:21:59, k1cyprys pisze:
gadalem z tym kolesiem tydzien temu i niestety - poszlo o moje klamki... bo kuszetki... eh szkoda.

hmm no to rozumiem ale mogli chociaż dać znać, z drugiej strony to ciekawe czemu zależało im tak bardzo na tych klamkach?

facet powiedzial ze ma to byc retrospekcja do roku 70 czy jakos tak, i ze jeden z bohaterow dopiero co kupil sobie takiego nowego, duzego fiata... wiec stan musi byc idealny i oryginal... a o to juz nie tak latwo...