| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2005-05-13 12:21:33 Automobilklub Krakowski organizuje w dniu 15 maja 2005 r. (niedziela)
KJS o Puchar firmy ANWA autoryzowanego dealera TOYOTY. Impreza jest II Eliminacją z cyklu 4 imprez o Puchar TOYOTY dla kierowców amatorów o 1/6 licencji rajdowej. Organizator do imprezy dopuszcza zawodników z licencją rajdową, którzy będą jednak klasyfikowani tylko w klasie gości o ile zbierze się 5 załóg. Na trasie zlokalizowano 10 prób sportowych o łącznej długości ok. 17,3 km. Ps-1 Lotnisko w Czyżynach (4x), PS-2 Maxi Schrott (3x), PS-3 Baza ANWA (3x), wszystkie próby są w charakterze mini OS-ów. Zapisy będą przyjmowane od dnia 04.maja 2005 w siedzibie Automobilklubu Krakowskiego i Salonie Toyoty przy al.Pokoju 57 w Krakowie. Na mecie rajdu czekają na uczestników nagrody i posiłek. Bieżące informacje na stronie: www.rajdy.krakow.pl oraz www.rajdypl.com. |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2005-05-13 12:22:13 wiem ze startuje Wojtek_B, ktoś od nas jeszcze jedzie ? |
Meehow_K Klubowicz Rally-Kraków 106&126 Kraków | 2005-05-13 12:29:55 Ja jadę... robić zdjęcia |
Kavon_jr Klubowicz Rally-Kraków Fiat Seicento Kraków | 2005-05-13 18:42:49 ja bede na prawym w bialej favoritce |
Gadzio Klubowicz Rally-Kraków Nissan Micra A5 / k ... Krzeszowice | 2005-05-14 16:07:51 hehe ja też na prawym w czarno żółtym CCSie |
dommel Klubowicz Rally-Kraków Fiat 126p Kraków | 2005-05-14 20:29:19 A ja będę na lewym...
PS Podziękowania dla wszystkich, którzy przyczynili się czynnie i duchowo do przygotowania rajdówki. EDIT - mam nadzieję, że po raz ostatni zmieniam skrzynię dzień przed startem [ wiadomość edytowana przez: dommel dnia 2005-05-14 20:30:41 ] |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2005-05-16 12:16:39 gratuluję dla wszystkich naszych, jechali super!
to co pokazał Dommel to ja nie mam pytań |
NAZIK Clio 16s Kraków | 2005-05-16 17:27:14 dommel odwalil niesamowita robote, ja juz sie lapalem za glowe jak ucinalismy spore sekundy na każdej probie!
auto spisywalo sie wysmienicie gdyby nie pilot ktory debiutowal i czasem sie mylil byloby lepiej!!!
gratulacje dla waldka, pulpita i wojtka - wyciskali z maszyn ile sie dalo!!!! |
bartek-bujak Klubowicz Rally-Kraków civ kraków | 2005-05-16 17:32:39 wszyscy popierdzielali (prawie ,) ) z punktu widzenia kibica trasa na lotnisku byla zajebista niczym os
[ wiadomość edytowana przez: bartek-bujak dnia 2005-05-16 17:34:58 ] |
dommel Klubowicz Rally-Kraków Fiat 126p Kraków | 2005-05-16 22:27:18 KJS pierwsza klasa - wzór dla tego typu imprez. Wszystko rozplanowane z głową - zarówno próby (bardzo ciekawe - na Anwie jazda pomiędzy hałdami gruzu a na lotnisku tor z opon) jak i dojazdówki (bez pośpiechu 60km/h i dało radę zdążyć, całe szczęście bo malec tyle wyciaga przy zachowaniu rozsądnego poziomu hałasu ).
Myślę, żę startujący nie żałują - a przynajmniej ci co dojechali do mety szczęśliwie. Ja jestem bardzo zadowolony! Nazik (pilot) miał naprawdę udany debiut - po krótkim szkoleniu i opisaniu prób ruszyliśmy w drogę. Z próby na próbę szlifowaliśmy komunikację i już w zasadzie po pierwszej pętli było perfekcyjnie. Autko spisywało się bardzo dobrze - choć nie obyło się bez kontrolnych inspekcji silnika, bo gaźnik sprawiał wrażenie jakby chciał zmienić położenie w komorze silnika. Czas spędzony na modyfikacjach (w ostatniej chwili) zaprocentował i to bardzo. Jeszcze raz podziękowania za wsparcie techniczne i duchowe Danielowi, Parnelowi, Jarkowi Zawadzkiemu, szwagrowi i oczywiście żonie za cierpliwość .
Serdecznie chciałem podziękować również firmie ProjectXS, która umożliwiła mi przeprowadzenie strojenia silnika na hamowni, co pozwoliło na uzyskanie bardziej korzystnych przebiegów momentu obrotowego i mocy. Mam nadzieję, że nasza współpraca będzie owocowała dalszym wzrostem osiągów mojej 650-ki (możę dobijemy kiedyś do 50KM ).
Podsumowywując mile spędziłem ten niedzielny dzień i już nie mogę się doczekać na kolejną eliminację! |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2005-05-17 20:20:19 jeśli macie jakieś uwagi co do organizacji, wrażenia i wszelkie ochy i achy, to zapraszam do komentowania na forum pucharu toyoty |
Pulpit Fiat 126p Libiąż | 2005-05-18 14:09:44 Gratuluje Domelowi za swietna jazde i dobrze przygotowanytm autem oraz Waldkowi ..
Po mimo problemow na 1 kolku jevchalo sie swietnie do Domela z odcinka na odcinek brakowalo coraz wiecej gdyby nie wypad z trasy to byla by Ciewaka walka o 2 m-ce
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje pierwszych miejsc w klasach. |
speed555 Sympatyk Rally-Kraków Seicento Sporting, 1 ... Tarnów | 2005-05-18 14:25:21 Moja galeria z KJS'a na www.rajdy.malopolska.pl Zapraszam ![]() |