SOSINA 2005 wrazenia :):)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
cos moge powiedziec. zajebiscie bylo to malo powiedziane jakies fotki i cos jeszcze moze pozniej wkleje. jedno jest pewne kto nie byl niech zaluje. ja musialem niestety dzis wracac ale furiaci bawia sie dalej

Widziałem Cię na trasie chłopczyku znaczy w lusterku wstecznym

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2005-04-30 19:36:24 ]

Cytat:
2005-04-30 19:35:43, Koniu pisze:
Widziałem Cię na trasie chłopczyku znaczy w lusterku wstecznym [ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2005-04-30 19:36:24 ]

Zobaczyłes go w tym lusterku i sen się nagle skończył

No ja czekam na fotki pijaki jedne pewnie ehhe

mala fotka z olkusza

wiecej pewnie jutro bedzie bo trzeba cos powybierac a duuuzo tego jest
Yankee jakie pijaki?? tam nikt nie pije imprezka typowo bezalkoholowa
koniu trza bylo mrygac. (czym jechales??)

zajebiscie to bardzo mało powiedziane
jak naladuje baterie to zgram foty i wrzuce conieco zajawkowego
mam dla konia i schepesa gadzecik
Yankee masz taki wpierdol od wszytskich bo nie byles!! zaluj zaluj zaluj !!!!!

a tak pozatym silnik do GENERALNEGO remontu

Choć wpadliśmy tylko na chwilkę to i tak było bardzo fajnie. Nawet nie wiedziałem że Ritmo 130TC może budzić takie zainteresowanie
Pozdro dla wszystkich 'Furiatów'

Cytat:
2005-05-01 20:12:25, 130TC pisze:
Choć wpadliśmy tylko na chwilkę to i tak było bardzo fajnie. Nawet nie wiedziałem że Ritmo 130TC może budzić takie zainteresowanie Pozdro dla wszystkich 'Furiatów'

Widze że dostałeś karte "Czarny lotos, czy ki chuj"... albo po prostu wymusiłeś ją sobie (nie wiedziałem że tak się da zrobić).

PG wszystki fotki zgrywami na plyty i wysylami do poochatego a potem powstanie z tego dvd

Ci co mieli byc a zjebali sprawe niech bardzo bardzo bardzo zaluja !!!!!!!!!!!!!!!

Bomba

Cytat:
2005-05-01 21:14:07, bimber1 pisze:
PG wszystki fotki zgrywami na plyty i wysylami do poochatego a potem powstanie z tego dvd Ci co mieli byc a zjebali sprawe niech bardzo bardzo bardzo zaluja !!!!!!!!!!!!!!!

oki zgram na plytke. filmiki tesz?? ja teraz probuje co skleic moze wyjdzie jakis ladny klip

Cytat:
piter_s1 pisze: Widze że dostałeś karte "Czarny lotos, czy ki chuj"

karty nie dostałem wystarczy mieć znajomości (pozdro rallyfilip)

A ja niestety nie mogłem się rozdwoić i byłem na zlocie FSO AK, ale jak najbardziej nie żałuję
Szkoda, że obydwa były w tym samym terminie
Ale w Brodach również było super
Pozdrawiam

Cytat:
2005-05-01 21:35:04, Wujek-Kajtek pisze:
A ja niestety nie mogłem się rozdwoić i byłem na zlocie FSO AK, ale jak najbardziej nie żałuję Szkoda, że obydwa były w tym samym terminie Ale w Brodach również było super Pozdrawiam

zabierzemy Membera

Pozdro Wujek,

A tak w ogóle jak wracałem, to widziałem Bimbra
Wracaliśmy widocznie w tym samym czasie
Pooozdro

Cytat:
2005-05-01 22:01:34, Wujek-Kajtek pisze:
A tak w ogóle jak wracałem, to widziałem Bimbra Wracaliśmy widocznie w tym samym czasie Pooozdro

a w jakim rejonie mnie widziales ???? bo do geanta jechal jeszcze Rino i Poochaty

PG filmiki tez wyslij

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2005-05-01 22:23:49 ]

No i gdzie te klipy? PG, Twój Kant wyglada na tym foto jakby miał pomarańczowe kierunki...

Cytat:
2005-05-01 22:41:43, Race_D pisze:
No i gdzie te klipy? PG, Twój Kant wyglada na tym foto jakby miał pomarańczowe kierunki...

klip sie robi ale to moj pierwszy raz takze musze go wmiare zrobic bo jak mnie skrytykujecie to bede mial uraz co do kierunkow to hmmm wydawalo mi sie ze sa biale. chyba ze mi ktos nad sosina wymienil rejs biale sa

ja sie dorzucam do tematu....było zajebiscie!!! naprawde....teraz zaluje ze sie tak wczesniej wpienialem P
w kazdym razie jestem pod zajebistym wrazeniem i chce wiecej takich a przy okazji zrewidowalem moje plany co do przerobek silnika

moze jeszcze dozuce ze cytrynowka byla wysmienita
jakis filmik moze jutro bedzie bo kleje i kleje i nic mi z tego nie wychodzi