Tłoki do Argenty 2.0 , za ile mozna kupic ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, mysle że 2 szlif powinien wydac, wiec gdzie i za ile ??

np w Euro Moto Fan lub intercarsie , cena za tłok ok 200 zeta

tak ale sa tylko nominaly - nadwymiarow nie ma i nie bedzie

słabo się staracie, poszukajcie po sklepach troche to znajdziecie tłoki na każdy szlif, u mnie kosztowały 200 za szt i przyjechały następnego dnia od zamówienia, a ja mieszkam na delikatnym zadupiu euro moto fan się bardzo słabo stara i ceny maja dość kosmiczne

Cytat:
2005-05-04 09:48:05, Bodzioo pisze:
słabo się staracie, poszukajcie po sklepach troche to znajdziecie tłoki na każdy szlif, u mnie kosztowały 200 za szt i przyjechały następnego dnia od zamówienia, a ja mieszkam na delikatnym zadupiu euro moto fan się bardzo słabo stara i ceny maja dość kosmiczne

no to podaj kolegom co gdzie i jaki sklep- bo jest to nielichy problem /cena za kompletne tłoki=+pierścienie+sworzeń ?/

W Krakowie w EMF pracuje facet, ktory ma Crome Turbo i jest mechanikiem (ma warsztat obok sklepu) i czesci staraja sie sprowadzic zawsze, a ceny maja lepsze niz inne sklepy z czesciami silnikowymi (gdzie za uszczelke Ajusy wolaja 80zl). Poza tym zawsze mozna sie od goscia dowiedziec cos ciekawego. Jedyne czego nie chca sprowadzic to termostatow do Giulietty, bo musieliby 10 sztuk, a nikt juz tego nie kupi

ryki ul. słowackiego (duży pawilon handlowy) ale i tak nikomu z Was nie będzie się chciało jechać min. 100km po tłoki, a cena za kompletne tłoki (tłok, pierscienie, sworznie, blokady). Koleś ma 2 sklepy, w jednym jak pytałem o tłoki to mówił że już tego się nieda nigdzie znaleść, żeby sobie dać spokój a w drugim odrazu znalazł a zaopatrzenie mają to samo. Jak będe miał czas to zajde do nich i zapytam z jakiej hurtowni to biorą.

ja pytałem sie w EMF i mieli tłoki na II szlif (+0.4) ale ceny nie pamietam ale też coś w okolicach 200 zł