Jaki kolor???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jaki byscie proponowali mi kolorek na mojego poniacza, bo chce go pomalowac, i mysle nad zmiana koloru, i mysle nad czarnym

Czarny ladny kolorek,ale nie wiem jak to sie bedzie mialo na ponowce,proponuje kameleona,miedziany metalik lub jasno-niebieski met.Takie kolorki mi sie podobaja i czesto widac je na galancie wypasionych statkach naszych sasiadow.

a myślicie ze to na pewno do technicznego?

hmm doogas a jak ty myslisz??

Ja mysle ze sniezno-bialy bedzie git!!!

A tak w ogole to fajne sa zolte poniaki...
Czarny jest z dupy

a moze zostawic taki jaki jest

Ja proponuję ciemny fioletowy metalik. Ostatnio widziałem taką octavię i kolorek wygląda zarąbiście. Na poniaczu też byłoby super

ja proponuję zieleń kawasaki

a czarny Pony wygląda nie fajnie u mnie w mieście są dwa i wygladają lipnie

A ja odsiwezam moj stary topic zeby nie zakladac nowego. A mianowicie postanowilem zostawic poniacza i bede dawac go do roboty: blacharka i lakier. I z tym moje pytanie, ile orientacyjnie bedzie kosztowalo pomalowanie poniacza?? I ew. ile blacharka??

mój czarny jest git!!!!! ale nie polecam ciemnych kolorów bo bardzo na nich widać kazda ryskę i brud. biały jest fajny bo można na weselach dorobić ale przy sprzedaży auta trzeba -10% bo ten kolor sie źle sprzedaje. czyli proponuje pozostać przy tym który masz.

Cześć! gdzie znajde numer/symbol lakieru w Scoupe????bo szukam i sie doszukać nie moge!!!Mam czerwony, ale nawet nigdzie red nie jest napisane....

Masz na tabliczce znamionowej na przegrodzie silnika. Oznaczenia kolorów są dwuliterowe (kody nadwozia i wykończenia wnętrza), z tego co znalazłem Ty powinieneś mieć lakier TD lub HO a wnętrze AQ

poniacz fajnie by sie prezentowal w kolorze rudy metalik
ew blekit metalik
ale taki z dobra perlowa domieszka
taki lakier sporo kosztuje i trzeba go dobrze polozyc

rudy na fajnych polerowanych alufelgach 15"
bedzie wygladal naprawde super
sam sie zastanawiam czy na moim tego nie popelnic
no a na rudym rdzy nie bedzie tak widac

wychromuj go calego a tak naprawde to ciezko powiedziec jaki kolorek bo to chyba trzeba bylo by zobaczyc jak wyglada na innym samochodzie... kazdy jest ladny np. hiphop red... a co do czarnego ciezko powiedziec... jak czarny to polecam schwarz kosmos z BMW miodzio jest ale wiadomo tam ten lakier kosztuje pewnie majatek i jest robiony w specjalnych warunkach
trzeba bylo by sie pobawic ale sadze ze ten Twoj kolor dawciol naprawde jest niezly pomalowac tylko te wszystkie ochydne plastiki i bedzie git ladne alusy i bedzie juz calkiem cycek

PS. na zloty fajnie sie kobitki wyrywa/wkreca jak sie go wypucuje to sie pytaja co to za kolor to sie mowi ze szampana Dom Pérignon wszystkie lykaja i sa zachwycone a my tylko sie smiejemy ;] ale sportowego charakteru nie nadaje

Cytat:
2005-04-20 17:06:14, Dawciol pisze:
I z tym moje pytanie, ile orientacyjnie bedzie kosztowalo pomalowanie poniacza??

Jeżeli chcesz to zrobić na "bajer" to pewnie powyżej 3000zł

Cytat:
I ew. ile blacharka??

A to zależy co jest do zrobienia...

w piatek daje mojego hultajka do blachary i malowania i zmieniam kolorek, ale narazie na jaki pozostanie tajemnica, mam nadzieje ze bedzie fajnie wygladac