ISO w Ładzie!!!Proszę o szybką odpowiedź

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem nowy ale mam wielki problem. Kupiłem radio z kostką iso i nie wiem jak je podłączyć do Łady???Czy w Ładzie da sie zamontować kostkę iso a jeśli nie to jak podłączyć takie radio ze złączem iso..proszę o szybką odpowiedź na gg1134352 lub sms 697526857. PILNE!Z gory dzieki!

Podjedź do jakiegoś elektryka, powinien Ci to zrobić. To nie jest droga impreza.

ok dzieks

Ja tez tak mialem ze kupilem radio z kostka. Bez problemu da sie podlaczyc kostke, potrzebna tylko bedzie lutownica i trzeba (przynajmniej u mnie musialem) zdjac czesc deski rozdzielczej (ta z nawiewami i regulacja nagrzewnicy)

Juz udzielilem koledze instrukcji na GG

Wielkie dzięki dla miśka!Fachowa i szybka pomoc!Dzięks wielki jeszcze raz!

Nie ma sprawy... zapisz sie do nas - mozesz zawsze uzyskac rozne ciekawe porady no i wziac udzial w super zlotach Zapraszamy !

zrzuccie rozmowe na forum chetnie poczytam przyda sie

Witam, niedługo będę kupował jakieś radio i kilka głośniczków do 2107. Zastanawiam się jak to podłączyć. Znalazłem jeden ogólny opis: LINK
Ale tam jest napisane, że po prostu na chama do akumulatora. A ta skrzynka z bezpiecznikami i w ogóle? Jak to jest?

Poza tym myślałem tak najogólniej, że kupie radio + 2 małe głośniczki do tych dziur co są z przodu po bokach + 2 średnie aby wmontować za kanapę. Zależy mi aby słuchać sobie muzyki, bez rewelacji i hi-end'owych rozwiązań. Jakie tam glośniki wejdą? (z przodu i z tyłu).

sprawdzw w temacie "głosnieki .czy to ma sens?" a co do podpinania to najlepiej bezposrednio pod akumulator (w skrzynce bezpiecznikow masz wolny 3,4, bezpiecznik i mozesz sie pod którys wpiac dac tam np 25A zeby był wiekszy przepust(zeby radio nie przygasało) a jak nie to pod zapalniczke albo zegarek sie wepnij

Przeciez naprawde nie jest tak trudno podlaczyc radio i glosniki do Lady