Rozsądek... a co to jest właściwie....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
oblookajcie fotki, a później polecam obejrzeć filmik pod fotkami...

klikkkk

Stare

Ale dodali trochę fot

Co oznacza:
Your request has been denied, If you think this site should be allowed, please create a ticket with the contents of this window

Coś mi poblokowali w pracy?

Cytat:
2007-08-01 14:14:57, pyrekcb pisze:
Co oznacza: Your request has been denied, If you think this site should be allowed, please create a ticket with the contents of this window Coś mi poblokowali w pracy?

Twoja prośba (wywołanie) została odrzucona, jeżeli myślisz że ta strona powinna być udostępniona, stwórz listę (etykietę) zawartości tego okna

Cytat:
2007-08-01 14:52:54, teltom pisze:
Twoja prośba (wywołanie) została odrzucona, jeżeli myślisz że ta strona powinna być udostępniona, stwórz listę (etykietę) zawartości tego okna

A "po polsku"?

ehh naprawde szkoda słow...w tym bmw byly 3(tego pewien jestem) osoby czy 4??

A mnie szkoda TYLKO kierowcy ciężarówki.

Cytat:
2007-08-02 00:05:01, Navi pisze:
A mnie szkoda TYLKO kierowcy ciężarówki.

Dokładnie tak. TYLKO jego.

Debile się sami eliminują i to jest OK. Tylko uważam, że jak mają na to ochotę to się powinni rozpędzić do 200 na pustej drodze a potem pierdzielnąć w drzewo albo słup a nie "zabierać" ze sobą niewinnych ludzi. A najlepiej zamiast wsiadać do samochodu i stwarzać zagrożenie na drodze to powinni po prostu walnąć sobie w łeb z kałacha albo skoczyć z mostu. Sorki ale ja nie mam żadnej litości dla piratów drogowych, którzy zamiast mózgów mają gówno w głowie...

przecież podobnie było w dolnej grupie ( trasa nr 1 koło grudziądza) kilka lata temu, debil renówką wyprzedzał od prawej strony stara, wchodzą przed niego zachaczyło zderzak , obróciło go poszeł naprzeciwny pas pod cysternę , cysterna zrobiła scyzoryk, poleciała na bok i kierowca cysterny spalił się żywcem.. ps. kolo z renówki ijego pasażerka też nie przezyli

Że dzieciak prowadząc to subaru na filmie w nic nie przydzwonił to cud... link do filmu