Fiat 127 5 dzrzwiowy do wzięcia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jest do wzięcia fiat 127 w wersji 5 drzwiowej,brak oc i przeglądu i złamany resor,z tego co widziałem to są nowe nadkola,i zaczęta blacharka,silnik 900 skrzynia 5tka,ponoć na chodzie ,więcej będe wiedział po dlugim weekendzie,moge zrobić zdjęcia,aha i lotka,szyby z przednich drzwi oraz deska rozdzielcza zarezerwowane.w zamian dołoże moje szyby (z trójkątem),,jak ktoś jest zainteresowany to niech mi da znać,do obeiżenia jest w krakowie

jeżeli to jest taki jak mój to chętnie obejrzałbym fotki , mnie interesują części blacharki takie jak maska silnika i pas przedni z atrapą

no i kierunki prawe w szczególności przód i tył

[ wiadomość edytowana przez: wuwu43 dnia 2005-04-29 20:26:32 ]

Ooo !!! Ja także jestem zainteresowany,chcętnie bym wziął go w całości, będę wdzięczny za dalsze informacje i zdjęcia

oki.postaram sie coś dowiedzieć,co do maski i pasa to jest ale do mk2

ja bym sie skusił na skrzynie 5 jesli jest taka opcja wzamian dam moja 4

słuchajcie panowie,wszystko jest możliwe tylko musielibyście sie dogadać między sobą,i odbiór tego raczej na lawecie,bo resor jest złamany i ogolnie raczej nie pojedzie od kopa,tak jak pisałem jest to w krakowie i ja biore szyby lotke i deske rozdz,a co do resztyt to musielibyśmy sie umówić na jeden konkretny dzień i wziąć to z tamtąd gdzie teraz stoi bo ja nie mam gdzie tego trzymać,aha ona ma przód od mk2 a tył od mk3(lampy)ale raczej jest to mk3 bo ma nowy środek i podłużnice pod 5tke skrzynie,..także przekalkulujcie sobie transport,zastanówcie sie a ja sie dowiem ile ma to kosztować

słuchajcie panowie,wszystko jest możliwe tylko musielibyście sie dogadać między sobą,i odbiór tego raczej na lawecie,bo resor jest złamany i ogolnie raczej nie pojedzie od kopa,tak jak pisałem jest to w krakowie i ja biore szyby lotke i deske rozdz,a co do resztyt to musielibyśmy sie umówić na jeden konkretny dzień i wziąć to z tamtąd gdzie teraz stoi bo ja nie mam gdzie tego trzymać,aha ona ma przód od mk2 a tył od mk3(lampy)ale raczej jest to mk3 bo ma nowy środek i podłużnice pod 5tke skrzynie,..także przekalkulujcie sobie transport,zastanówcie sie a ja sie dowiem ile ma to kosztować

OK,więc mnie interesują 4 szt. drzwi i ewentualnie słupek,chętnie się z kimś dogadam jak będzie coś wymontowywał

dobra zacznijmy od tego kto ile daje i za co,i jaki odbiór,

Ja mam skrzynie piątke na sprzedaż z jednym mankamentem - mocowanie się ułamało mam je i uważam że można przyspawać.

Byłbym zainteresowany 900tką, jeśli naprawdę będzie okazyjnie do sprzedania.

dobra panowie,koleś chce 500 zł za całość auto jest kompletne,jednakże blacharka rozpoczęta i jeszcze bardzo dużo rzeczy do zrobienia,ogólnie jak oglądalem to nie ma tragedi,drzwi sie pięknie lekko zamykają,słupki zdrowe,podłoga podobno też,co do silnika to ma podobno ostry wałek i chodzil bardzo dobrze,skrzynia jak pisałem piątka na nowych częściach,facet chce sie tewgo pozbyć w całości,jak koś chce to może wziąć z papierem lub bez,ja w obecnej sytuacji rezygnuje bo nie mam czym jeździć,ale jak ktoś chce to podeślijcie meila a ja odeśle zdjęcia i kontakt do faceta,,,pozdro

prosze o fotki trez@o2.pl[addsig]